2777
2789
عنوان

ترکیه برای چند سال زندگی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 15896 بازدید | 58 پست
اره من با اربیل و سلیمانیه و خانقین زیاد رفتو آمد دارم مثلا شاید درسال ۲یا ۳بار برم و بیام  اص ...

از کدوم مرز میری من مریوانم 😬ناموسا ایران روز ب روز پسرفت میکنه

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
از کدوم مرز میری من مریوانم 😬ناموسا ایران روز ب روز پسرفت میکنه

هر دو هم از کوردستان میریم هم از کرمانشاه بیشتر از کرمانشاه میریم آخه همسرم کورد کرمانشاست 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر دو هم از کوردستان میریم هم از کرمانشاه بیشتر از کرمانشاه میریم آخه همسرم کورد کرمانشاست 

خوبه پس همشهری هستیم‌موفق باشین

💔برای حاجت دلم دعا کنید خیلی دل شکسته خیلی💔
خوبه پس همشهری هستیم‌موفق باشین

عه شمام کرمانشاهی؟؟😍من خودم لرم اما همسرم کورده

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اره من با اربیل و سلیمانیه و خانقین زیاد رفتو آمد دارم مثلا شاید درسال ۲یا ۳بار برم و بیام  اص ...

به نظرت بازار مبلمان سلطنتی توی اربیل چطوره؟همسر من تولید کننده است اگه بازارش از ایران بهتر باشه مهاجرت میکنیم.

به نظرت بازار مبلمان سلطنتی توی اربیل چطوره؟همسر من تولید کننده است اگه بازارش از ایران بهتر باشه مه ...

خوبه ولی زیاد اطلاع زیادی ندارم آخه اکثرا ک میریم بیشتر لباس و اینجور چیزا چیزای زیادی بزرگ رو اونجا نمی‌گیریم آخه فرقی نمیکنه حتی اگر ارزونترم باشه تا بخوایم بگیریم بفرستیم اینجا همون هزینه‌ای توی ایران میشه درمیاد و تفاوتی ندارد بعد قیمت دلار و ارز و اینچیزا ام بستگی داره

اره من با اربیل و سلیمانیه و خانقین زیاد رفتو آمد دارم مثلا شاید درسال ۲یا ۳بار برم و بیام اصن اربیل ...

سلام میتونی تو قنادی برام کارپیداکنی من خانقین بودم اربیل یابغداد واسم کاری کنی من کیک بلدم

من عمم مهاجرت کرد یه خونه خرید اونجا و تونست کارای اقامت و انجام بده باید با بتونی دانشگاهی چیزی ثبت ...

Turkey built many dams to dry mesopotamia so the elite can dig for antiquities.
Now the dams will be ruined by Russian Haarp to revive the Mesopotamia region like in the past.
Turkey's earthquake will be the worst in history, the roads leading to Turkey will be completely devastated so no neighbour nation can help and they will be rotten under ruins.

ترکیه سدهای زیادی برای خشک کردن بین‌النهرین ساخت تا نخبگان بتوانند برای یافتن آثار باستانی حفاری کنند. اکنون این سدها توسط هارپ روسیه خراب خواهند شد تا منطقه بین‌النهرین مانند گذشته احیا شود.
زلزله ترکیه بدترین زلزله تاریخ خواهد بود، جاده‌های منتهی به ترکیه کاملاً ویران خواهند شد، بنابراین هیچ کشور همسایه‌ای نمی‌تواند کمکی کند و آنها زیر آوار خواهند پوسید.

من عمم مهاجرت کرد یه خونه خرید اونجا و تونست کارای اقامت و انجام بده باید با بتونی دانشگاهی چیزی ثبت ...

اگه خونه بخری حتما بهت اقامت میدن ؟ بعد میتونی بری اروپا یعنی خونه خریدن میتونه سکوی پرتاب باشه

ترکیه پول نباشه اصلا خوب نیست من خیلی سفر میرم و اطلاعاتم کاملهقطعا شرایطت از ایران هم برات بدتر میش ...

بری ترکیه خونه بخری میتونی بعد چند سال بری اروپا یعنی ترکیه بشه سکوی پرتاب

اگه خونه بخری حتما بهت اقامت میدن ؟ بعد میتونی بری اروپا یعنی خونه خریدن میتونه سکوی پرتاب باشه

والا به ما گفت باید یا ملک می‌خرید تا اقامت بدن‌ بهش یا مثلا از طریق درس و دانشگاه می‌رفت دیگه اینکه چقدر طول می‌کشه رو نمیدونم و اینکه باید فکر کنم حداقل یه پنج یا شیش سالگی بمونه ترکیه تا بتونه بعدش بره