2777
2789
عنوان

ترکیه برای چند سال زندگی خوبه

15896 بازدید | 58 پست

سلام دوستان من میخام برم ترکیه نه پولشو داریم و نه زبان ترکی بلدیم زندگیمون اینجا واقعا نمیچرخه شوهرم که کلا ناامیده میگه بریم ترکیه کار کنیم .نمی‌دونم الان اونجا چه جوریه کسی به تازگی رفته بدونه اونجا چجوریه از لحاظ کار و حقوقش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من عمم مهاجرت کرد 

یه خونه خرید اونجا و تونست کارای اقامت و انجام بده باید با بتونی دانشگاهی چیزی ثبت نام کنی یا خونه بخری و...

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نمیدونم بخدا...ولی همش حس میکنم کسی که نمیتونه تو کشور خودش موفق باشه،چطور میتونه بره یجای دیگه اونم مثل ترکیه که خودش اقتصادش افتضاحه،موفق بشه....البته نظر شخصیمه،نمیدونم درسته یا نه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

برای زندگی از اینجا بهتره به هر حال ولی زبان بلد نیستید خیلی سخت میشه و اینجا زندگیتون نمی‌چرخه اونجا میخواین چه کاری بکنید که اوضاع بهتر شه 

مَن با دیوانِگی عَجینَم...