2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا

3790 بازدید | 194 پست

@نی_نی_یار_پنج‍ 

@نی_نی_یار_شب‍ این کاربر تو تاپیکش به من توهین کرده تعلیقش کن

@__دلبر__‍  

اینم لینک تاپیکhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/10943019/%d8%a8%db%8c%d8%a7-%da%a9%d8%a7%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d8%a7%d8%b1%d9%85

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نی نی یار که لغوت کرد رو منش و بزرگ منشیت بیشتر مار کن

دنیا اینقدر ارزش نداره که تا این حد نفرت تو دلت باشه که حرص غذا رو میخوری

قلبت خیلی سیاه شده، فرصتی شد خودتو بشناسی و صیقل بدی دلتو

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.
نی نی یار که لغوت کرد رو منش و بزرگ منشیت بیشتر مار کن دنیا اینقدر ارزش نداره که تا این حد نفرت تو ...

نی نی یار منو لغو نکرده شما رو خودت کار کن انقدر زود قضاوت نکنی

مـــن بہ  لبـــاســاتݥ حســـــادټ میــکنـم کہ همیـــشہ عطـــر ِ تنــت رو احســاس مے کنن! :)

میگی بحث لیاقت نداشتن اوناس

ولی به فرض که یک هزارم این رفتارتو ازت دیده باشن

پس طبیعیه که اسمتو نیارن و بگن داداش

یادت باشه دختر وقتی ازدواح میکنه چنتا نسبت جدید پیدا میکنه و در قبال همه موظفه

همسر میشه

عروس

زن دایی

زن عمو 

و ...

تا وقتی فکر کنی فقط همسر شدی خانواده شوهر باهات بدن

عزیزم تایپک های قبلی قفل کردی اینجا مینویسم 

درباره تایپک قرمه من واقعا درکت میکنم منم مثل شما به ندرت آشپزی میکنم اما با عشق واسه همین غذام خوشمزه میشه

یه سری بعد مدتها کباب تابه ای و پلو درست کردم و با مخلفات و دسر

بماند که چشمام دراومد سر رنده کردن پیاز

اون روز پدرم دیر اومد خونه و ساعت ۳ما میخواستیم ناهارو بخوریم که یهو یکی از اقوام که من ازشون به شدت بدم میاد و دلیل منطقی هم دارم واسه اینکه ازشون بدم میاد، سر زده و بدون اطلاع قبلی اومدن خونمون با اینکه ساعت ناهار نبود عین... نشستن سر میز و خب من غذا رو به اندازه خودمون درست کرده بودم و اصلا زیاد نبود، خلاصه همشو اونا کوفت کردن و من فقط داشتم حرص میخوردم، یعنی ما اندازه یه قاشق هم از اون غذا و دسر  نخوردیم

بحث اصلا  هزینه ی غذا و این چیزا نیس، مهمون سر زده و این قدر بی ملاحظه بودنشون اعصاب آدمو بهم میریزه

بهش فکر نکن نه به اون اتفاق نه به نظرات منفی که درک نمیکنن شرایطو و فکر میکنن علت ناراحتی به خاطر هزینه ی غذاست

❤️🌹

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید

وای گلم باورم نمیشه آنقدر دلت کوچک ....راضی نیستی غذا براشون زهر میشه .....مطمئنم حس بدی ازت گرفتن .....خوشحال باش دو سه نفر آمدن غذا خوردن خونت خواهر همسرت بوده ..خساست هم حدی دارد ....شوهر خاله منم لقمه مارا میشمرد حالا سالی یک بارمی رفتیم و چشم و دل سیر بودیم .‌‌‌‌‌‌‌‌هستیم  ...ولی هر وقت یادمان می افته ازش بدمان میاد ...ده سال خونشون نرفتیم خیلی گدا و خسیس بود  

قضاوت نکردم عزیزم، منم دارم رو خودم کار میکنم

اتفاقاً با یه خواهرشوهریم قهرم، ولی عیدی برا بچه هاش گرفتم و حساب بچه ها و همسرشو از خودش جدا میکنم

به چشم خواهری بهت پیام دادم

حتی نگران شدم نکنه خواهر شوهرت عضو نی نی سایت باشن

و این تایپیک پر بازدید رو دیده باشن

گلم میهمان حبیب خداست خیلی زشته این طرز فکر 

عزیز دلم مهمانی که دعوتش میکنی یا خودش خبر میده که داره میاد بله ،قدمش سر چشم

الان دیگه دوره زمونه این نیس که سر زده برن خونه کسی حتی خونه خواهر،

باز اونم قدمش سر چشم اما ملاحظه هم خوب چیزیه،من بحثم به هیچ وجه دو لقمه غذا نیست، اما اینکه ساعت ناهار نباشه و به محض رسیدن بلافاصله بشینی سر سفره که مشخصه تازه چیده شده و اهل خونه سر غذا بودن و طرف داره میبینه مقدار غذا و وسیله ها به تعداد اهل خونه هست، باز یه راااااست و بدون تعارف میشینن سر سفره ، رفتار شایسته ایی نیس

خود خدا رو هم خوش نمیاد این رفتار🌹

تیکر رسیدن به هدفمه،باردار نیستمکاربر جدید نیستم دقیقا پارسال‌۱۵ اسفند عضو شدم که هنوز نمیدونم اون کاربری م چیشد،حرفی ام نزدم که تعلیق شم💜 دوستان  عزیز ما باهم دشمن نیستم پدر کشتگی هم نداریم،همگی هم در زندگی روزمرئه به قدر کافی تنش و اعصاب خوری داریم،،پس اینجا دیگه اعصاب همو بهم نریزیم، نظرات وعقاید همگی محترمه،لطفا در صورتی که عقیده ی مخالفی دارید ریپلای نکنید
گلم میهمان حبیب خداست خیلی زشته این طرز فکر 

تازه شما اینم در نظر بگیر که اون مهمان سر زده که من تو پستم ازش گفتم، از حرص و حسادت به پدر مادرت فحش داده و با کمال وقاحت سر زده میاد خونت