2777
2789
عنوان

قهر با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 76 پست
خدانکنه بمیری.بله زنها مظلومن اما نه همشون بعضیا خوب از خود دفاع میکنن منم دفاع میکنم اماچه فایده وق ...

اره خب  منم مظلومم اما بجاش برسه جواب میدم اما هر سری خواستم با آرامش یا دعوا هم بخوام با شوهرم حرف بزنم دعوا را ه میندازه فقط میخاد حرف خودشو به کرسی بنشونه

خدایا این نبود رسمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم گاهی جوری صدام میزنه فکر میکنم یه مار افعی پشت سرم دیده 😞😓

متنفرم از عربده هاش بارها گفتم منو اینطوری صدا نزن واقعا حالم بد میشه، افسردگی دارم خیلی وقتها تو غار تنهایی خودمم نمیفهمه

حالا من یه داد بزنم قشنگ نصفم میکنه

اره خب  منم مظلومم اما بجاش برسه جواب میدم اما هر سری خواستم با آرامش یا دعوا هم بخوام با شوهرم ...

والله مرد داد بیداد کنه فقط فحش نده من کنیزیشو میکنم

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
شوخی میکنه اگرم حدیه محلش نزار قهر کن باهاش تا ادم شه. .باید مرد زمان پریود زنش مراعاتشو بکنه میدونه ...

من دوران پری بیشتر بی حال میشم وقتی هم پری جلو میفته فشارم میفته نمیدونم چرا

اعصابم خورد میشه ها ولی اینقد بیحال میشم که اعصبانیت رو فراموش میکنم

خدایا این نبود رسمش
شوهر منم گاهی جوری صدام میزنه فکر میکنم یه مار افعی پشت سرم دیده 😞😓 متنفرم از عربده هاش بارها گفت ...

اره بهش میگم ما جدا از زن و شوهر مثل دوتا دوست و همخونه باید باهم کنار بیایم پشت ام باشیم درست همو صدا بزنیم اینقد هم بهش گفتم که هیچ وقت سر من داد نزن دوست ندارم میگه باشه تکرار نمیشه اما بازم همون اش و کاسه

خدایا این نبود رسمش
این خیلی خوب بود

یبار که اینکارو کنی یاد میگیره چجوری باهات رفتار کنه .‌‌من نمیدونم مردا کی می‌خوان یاد بگیرن با ما درست رفتار کنن 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
والله مرد داد بیداد کنه فقط فحش نده من کنیزیشو میکنم

نه عزیزم چه فایده اخلاق نداشته باشه

تو میگی اخلاق نداشته باشه ولی نزنه خوبه

در هر صورت هر جورش بده 

خدایا این نبود رسمش
یبار که اینکارو کنی یاد میگیره چجوری باهات رفتار کنه .‌‌من نمیدونم مردا کی می‌خوان یاد بگیرن با ما د ...

انگار برده گرفتن همه چیزشون باید سر موقع سر جاش آماده باشه

من خیلی دلم به حال خودم میسوزه

خدایا این نبود رسمش
اره بهش میگم ما جدا از زن و شوهر مثل دوتا دوست و همخونه باید باهم کنار بیایم پشت ام باشیم درست همو ص ...

مال من که حدودا ۱۲ ساله همینه

اینقدر به من استرس داده افسردگی و اضطراب دارم 

مواظب سلامتیت باش

نه عزیزم چه فایده اخلاق نداشته باشه تو میگی اخلاق نداشته باشه ولی نزنه خوبه در هر صورت هر جورش بده ...

نه میگم فحش نده خوبه به خدا خییییلی بده 

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
انگار برده گرفتن همه چیزشون باید سر موقع سر جاش آماده باشه من خیلی دلم به حال خودم میسوزه

لعنت به اون مادرهاشون بیاد با این پسر تربیت کردنشون

مادرشوهر خودم مثل کنیزه برای پسرهاش خدا ازش نگذره بدبختمون کرده

داماداش ببینی پادو دختراشن حمالن کاری فرمان بر بعد پسرای هرکولش دهن من و جاری بدبختم سرویس کردن

خداازش نگذره