2777
2789
عنوان

قهر با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 76 پست
نه بابا این چه حرفیه میدونین چیه پریودیم ۲ هفته جلو افتاده حالم بد بود تو سرویس بودم داشتم مسواک میز ...

تو دسشویی بودی واسه چی صدات میکنه مگه کسی میره وسشویی صداش میکنن

خورشیدی در جان تو پنهان است،دریا از یاد تو پریشان است،عاشق شو زیرا عاشق انسان است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا یه لحظه چنان با مظلومیت گفتم چرا بالشتامو انداختی دلم به حال خودم سوخت

اخی عزیزم.....کار شوهرت منو یادم به بچه دبستان‌ها انداخت ....دخترم چند روز پیش سر امتحان بغل دستیش داشته رو دست دخترم تقلب میکرده اینم اومده کیف گذاشته بعد دوستش کیف را انداخته رو زمین اینم جامدادی دوستش انداخته ..  معلمشون هم یه جیغ زده دیگه تمومش کردن  

عزیزم منم امشب چند تا فحش آبدار خوردم یه دل سیر گریه کردم سبک شدم اگه همینا بود که گفتی عیبی نداره ب ...

من هیچ وقت نارحتش نمیکنم اگه هم کردم کلی معذرت خواهی میکنم 

الانم فک نکنم از چیزی ناراحت باشه آخه ۴ ۵ ساعت امروز پیش رفیقاش بوده فک نکنم جای نارحتی باشه

بمیرم واسه همه زنان مظلوم که اسیر همچین مردایی میشن

خدایا این نبود رسمش
الانم صدای خروپفش کل خونه رو برداشته

برو با بالش بزن تو صورتش بگو چرا نمی‌شنوی صدات میکنم .. اگر چیزی گف بگو مثل من که باید همه جا حواسم بهت باشه توام باید حتی تو خواب جوابمو بدی.. بعد برو رو مبل بخواب 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
من هیچ وقت نارحتش نمیکنم اگه هم کردم کلی معذرت خواهی میکنم  الانم فک نکنم از چیزی ناراحت باشه ...

خدانکنه بمیری.بله زنها مظلومن اما نه همشون بعضیا خوب از خود دفاع میکنن منم دفاع میکنم اماچه فایده وقتی صدتا فحش بخوری

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار