2777
2789
عنوان

قهر با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 76 پست
کم شنوایی

نه بابا این چه حرفیه میدونین چیه پریودیم ۲ هفته جلو افتاده حالم بد بود تو سرویس بودم داشتم مسواک میزدم تو حال خودم بودم اصلا صداش هم نیومد بخاطر فن

خدایا این نبود رسمش

نمیدونم این مردا چرا عقل ندارن

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رفتار همسرتون بچه گانست بهتره شما آرامشتونو حفظ کنین

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اتفاقا یابد اونو مینداختی پایین خودت می‌رفتی بالاتخت پرو رو

همین کارو کردم دستشم کشیدم گفتم من براچی پایین بخوابم خودت برو بخواب اما محل نداد

خدایا این نبود رسمش
نه بابا این چه حرفیه میدونین چیه پریودیم ۲ هفته جلو افتاده حالم بد بود تو سرویس بودم داشتم مسواک میز ...

من میفهمم تو چی میگی چون من خودمم تو عمق فکر که میرم هیچی نمیشنوم شوهرم بهم میگه کر هستی  میگه دروغگو هستی میگی نمیشنوی منم واگذارش میکنم به خدا 

نه بابا این چه حرفیه میدونین چیه پریودیم ۲ هفته جلو افتاده حالم بد بود تو سرویس بودم داشتم مسواک میز ...

حالا باز شما خوبه که صدا فن تو گوشت بوده...من بعصی وقتا شوهرم جفتم نشسته صدا ش میکنم نمیشنوه تو حال خودشه. 

بهش بگو این کارا مال اون زماناس که تازه پشت لبت سبز شده بود.. واسه ننه بابات نتونستی خودتو لوس کنی د ...

اره بخدا یه لحظه چنان با مظلومیت گفتم چرا بالشتامو انداختی دلم به حال خودم سوخت

خدایا این نبود رسمش

عزیزم منم امشب چند تا فحش آبدار خوردم یه دل سیر گریه کردم سبک شدم اگه همینا بود که گفتی عیبی نداره برو به زور بخواب پیشش بوسش کن شاید از جایی ناراحته بهونه کرده

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
حالا باز شما خوبه که صدا فن تو گوشت بوده...من بعصی وقتا شوهرم جفتم نشسته صدا ش میکنم نمیشنوه تو حال ...

تا دلت بخاد اینجوری هستش شوهرم ولی من اصلا به رو خودم نمیارم تازه با خنده بهش میگم عزیزم تو فکر فرو رفتی چرا هیچ وقت داد نمیزنم

خدایا این نبود رسمش