2777
2789
عنوان

قهر با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 76 پست
شوهرای شما ک خوبن یه حرف کوچیک بزنم قشقرق بپا میکنه و هر چیم دلش میخواد میگه  ولی بعدش بع غلط ک ...

خیلی عجیبه 

اینجور کسایی رو میگن اختلال تو قطبی که تقریبا شوهر منم شاملش میشه حرفاشو میزنه کاراشو میکنه بعد نهایتش میگه ببخشید  که اونم از ۱۰۰ درصد ۱ درصد همچین کارو میکنه

خدایا این نبود رسمش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انگار برده گرفتن همه چیزشون باید سر موقع سر جاش آماده باشه من خیلی دلم به حال خودم میسوزه

درکت میکنم منم همینم فکر کن حامله باشی بااین وضعیت آقا سرما خورده من باید پاشم دارو بدم سوپ بذارم تو دهنش هی چایی بدم آبلیمو عسل بدم درصورتی که تو این چندماه بقران یه دکتر یه سونو یه آزمایشگاه نیومده باهام ... تو خونه م کلی باهام سرده فقط باخونوادش خوبه .. نمیدونم چرا این اخلاقاشو قبل حاملگیم ندیده بودم 

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
لعنت به اون مادرهاشون بیاد با این پسر تربیت کردنشون مادرشوهر خودم مثل کنیزه برای پسرهاش خدا ازش نگذ ...

اخ دقیقا دوست داره عروس کف کفش پسرشو رو لیس بزنه اما برای دختر خودش بر عکس

هر چی بده برای عروس میخاد هر چی خوبه برا دخترش

خدایا این نبود رسمش
مال من که حدودا ۱۲ ساله همینه اینقدر به من استرس داده افسردگی و اضطراب دارم  مواظب سلامتیت با ...

چی بگم عزیزم تز دل من خبر نداری که 

نمیدونی از فردای عروسیم زندگیمو جهنم کردن خانوادش

هنوزه که هنوزه دلم خونه چشام اشکه

تیکه هاشون تموم نمیشه حرفاشون تموم نمیشه

یه شبه زندگیمو برام عذاب کردن

خدایا این نبود رسمش
اخ دقیقا دوست داره عروس کف کفش پسرشو رو لیس بزنه اما برای دختر خودش بر عکس هر چی بده برای عروس میخا ...

آره بخدا اوایل ازدواج چندبار دردودل کردم که پسرت چقدر زورگو بداخلاقه خداشاهده میدونست حق بامنه اخلاقهای گندشو همه میدونن ولی فقطططط مثل بز نگام کرد حتی یک کلمه نگفت راست میگی یا سرشو تکون بده دیگه پیشش حرف نزدم ولش کن 

😞😞😞 خسته ام از همه شون خسته ام

درکت میکنم منم همینم فکر کن حامله باشی بااین وضعیت آقا سرما خورده من باید پاشم دارو بدم سوپ بذارم تو ...

انشاالله مشکل همه بر،طرف بشه

من خودم دستم مشکل داره چند بار شکسته و در رفته بعد آقا یکم پاش درد میکنه مامانش بهم میگه پای بچمو تو آب داغ  و نمک ماساژ بده با روغن ماساژ بده نمیبینه دست خودم درد میکنه 

خدایا این نبود رسمش
تازگیا مرداد لوس شدن شوهر من از دیروز مریض انقد آه و ناله کرد که نگو یه زن موقع زایمان اونجوری ناله ...

مردا ۱۰۰ سالشون بشه بازم بچن

نمیدونم چرا اینقد توقع بی جا دارن از ما زنا

خدایا این نبود رسمش
چی بگم عزیزم تز دل من خبر نداری که  نمیدونی از فردای عروسیم زندگیمو جهنم کردن خانوادش هنوزه ک ...

مال منم پسر اول بود 

بقدری به من حسادت میکردن خاک برسرشون 

بلاهایی که سر زایمان سرم آوردن هرگز فراموش نمیکنم، هیچ وقت مادرشوهرم و دختراش نمی بخشم مگه من چندبار میخواستم مادربشم فقط امیدوارم خدا تقاص بگیره ازش 

انشاالله مشکل همه بر،طرف بشه من خودم دستم مشکل داره چند بار شکسته و در رفته بعد آقا یکم پاش درد میک ...

😑😑😑 خودشون کمن ماماناشونم هستن🤣 هروقت اومد خونتون بگو مامان جون بخدا دستم خیلی درد می‌کنه ایشالا خیر ببینی یکم پاهای پسرتو ماساژ بده خیلی گناه داره.. دیگه بهت نمیگه

خدایا یعنی میشه معجزه کنی و مادر بشم 💔.خدایا مرسی بابت همه مهربونیات💚 بلاخره آزمایش بتای منم مثبت شد😭💚
آره بخدا اوایل ازدواج چندبار دردودل کردم که پسرت چقدر زورگو بداخلاقه خداشاهده میدونست حق بامنه اخلاق ...

بعضی وقتا از زندگی کردن خسته میشم

تنیقد مامانش دستور میده بهم که اینکارو برا پسرش بکنم 

یبار جوارباشو نشسته بودم اون روز کلی داشتم نرسیدم

ولی چند جفت جوراب ساده تو کشو داشت 

جلو مامانش میگه چرا نشستی 

مامانش بهم میگه باید با دست جورابای پسرمو بشوره شورتاشو بشوری من برا پسرم زن گرفتم این کارارو بکنه 

منم گفتم من آدم شلخته که نیستم بعدم من نتونستم پسرت خودش میفهمید می‌شست ازش کم که نمیشد 

میگفت اره شاید مامانت بهت یاد نداده

گفتم اتفاقا مامانم خیلی چیزا بهم یاد داده لازم نیست شما یاد بدی بهم

خدایا این نبود رسمش
😑😑😑 خودشون کمن ماماناشونم هستن🤣 هروقت اومد خونتون بگو مامان جون بخدا دستم خیلی درد می‌کنه ایشالا ...

دوسال نامزدی هرچی خواستن گفتن و هرکاری خواستن کردن و همچنین ادامه داره

منم تصمیم گرفتم مثل خودشون رفتار کنم

خدایا این نبود رسمش
بعضی وقتا از زندگی کردن خسته میشم تنیقد مامانش دستور میده بهم که اینکارو برا پسرش بکنم  یبار ...

برن گمشن همین مادرها مارو بدبخت کردن

مال منم زنگ میزنه خونه شوهرم باشه من برنمی دارم شوهرم جواب میده 

شروع میکنه، زنت کجاست شام گذاشته الان شام خوردین داره چکار میکنه... بخدا اینم تندتند جواب سوالاشو میده به زبان خودشون 😳

خجالتم نمیکشه شوهر من ۴۱ ساله ست 

منم چپ چپ نگاش میکنم