2777
2789
عنوان

بازم شوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 136 پست
😂😂😂😂😂لعنتی

اصلا خوشبخت تر از اون نیست . پدربزرگم یه خونه بهترین جای شهر بهشون داد تازه دوباره الان بهشون ارث میرسه . خاله هامم ک کارمندن دلشون واسه بچه هاشون میسوزه خرجشونو میدن. جالب ترش اینه که هر جایی که نفع خودش نیست خودشو میزنه به نفهمی 😂😂😂 درقبال خونه گرفتن یه سری تعهدات داشتن که باید انجام میدادن مث نگهداری از مادربزرگم ک انجام ندادن

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
خب حالا یه دوش آب سردبگیر😐

😂 الان میگفتم چادری ها مسخره کردن اونیکی هارو بازم اینو میگفتی؟

فرهنگ و ادب اینه ک هیچ کس به اونیکی کاری نداشته باشه

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

افرین به بابات,دختر اینم همینه,زنشم مثل خودش فضول بود من مجرد بودم میگفت چرا ابروهاتو تمیز کردی ,بعد ...

اره شوهرخالم یه بار مهمونمون بودن. من تازه از بیرون اومدم با لباس بیرون. بعد برگشت به خواهرم گفت کاش توهم مثل خواهرت(من) جوراب پات میکردی. من اصن کرک و پرم ریخت که به پای آدمم کار داری. بعد تنها مرد نامحرم اونجا خودش بود :/ 

کم کم فرهنگش جا میفته ,اگه مردم همکاری کنن وسرشون به زندگی خودشون باشه

دیگه خسته شدیم ازتاپیکایه خیانت انقدشنیدیم 

چن سال دیگه توروزنامه هابایدعکسایه اون دخترارو ببینیم که بخاطرتجاوز مردن

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
کم کم فرهنگش جا میفته ,اگه مردم همکاری کنن وسرشون به زندگی خودشون باشه

همونجور که باحجابا نباید کاری به بی حجابا داشته باشن برعکسشم صدق میکنه خب.

هرچند خودم اون وسط مسطام اما هر گروهی انگار خودشو بالاتر میدونه. به امید روزای بهتر🙂

چقدر ساده ای که اینجا مشورت میگیری، الان اونایی که از زندگیشون عقده دارن تا ته دلتو خالی نکنن و راضیت نکنن طلاق بگیری ول کن نیستن، برو مشاوره تا راهکار منطقی بهت بده

.                                                                  
ومنی که حالم از مردای مذهبی و این شکلی بهم میخوره  چه جوری این عتیقه رو تحمل میکنی

بنظرم استارتر هم ازاین توهینت به شوهرش ناراحت بشه..شوهرش خیلی هم نرماله والبته هنوز غیرت داره.. توی روزگاری که مرد بی غیرت  دست زنش رو گرفته جلوی هزارتا چشم هیز خانومش هم  نیم تنه پوشیده بود نصف سینش  ونافش پیدا بود.حالا بگین پوشش هرکسی به خودش مربوطه.. اگر شوهر همین خانوم لخت به خانوم دیگه که نیم تنه میپوشه ۱۰ ثانیه چشم بدوزه خانومش چشماش از کاسه درمیاره که

پارسا پسرمامان😍

ببین خانم حرف خونت نه اینجا بیار نه جای دیگه ببر نه اینا صلاحیت دارن مشورت بدن نه بقیه خاله خانباجی های جای دیگه مگه فکر نداری خودت تصمیم بگیر

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
نه هیچ فرقی برام نداره اما فشار خوردی دیگه :/ 

آره ناراحت  شدم راستش ... من کنار بچم شن بازی میکردم. 

من ن چادری ام نه بی حجاب . از همه جا مونده ام. اما یه لحیه با خودم گفتم چرا مردم ما نمیتونن مثل مردم ترکیه و گرجستان و... باشن. اونجا ک بودیم هیچ کس هیچ کسو نگا نمیکرد. ایران یه جوری شده. مردمش انگار فقط بلدن همو بکوبن

عزیزم از حرفات برداشتم این بود که شوهرت مذهبی سفت و سخت هم نیست که اذیتت کنه.فقط گفته روسری سر کن.روسریت نیفته.فقط همین.نمیدونم شما حساس شدی بهش یا لحن صحبتش بو بوده یا کلا شما از اون دسته این که دلتون میخواد بدون روسری باشین.درکل بنظرم چیز جدی نیست که بخواد بخاطرش جدا بشی و زندگیتو خراب کنی.بشین باشوهرت حرف بزن با ارامش و مشکلاتتون رو باهم حل کنید.و درضمن هردوتون نیاز به زمان دارین یهویی نمیشه شما یا شوهرت تغییر کنین.هردو نیاز به زمان دارین با باهم کنار بیاین

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
 بنظرم استارتر هم ازاین توهینت به شوهرش ناراحت بشه..شوهرش خیلی هم نرماله والبته هنوز غیرت داره. ...

مردی که چشاش هیز  و ذهنش مریض باشه به چادری هم نگاه میکنه تصورش میکنه زیر چادر چه بدنی داره 

غیرت هم یعنی نزاره اسیبی به عشقت و همسرت برسه نه که فکر کنی چون فلان جور لباس پوشیده باید خودت باعث ازارش بشی 

دیگه خسته شدیم ازتاپیکایه خیانت انقدشنیدیم  چن سال دیگه توروزنامه هابایدعکسایه اون دخترارو ببی ...

این حجم از خیانت دیگ نرمال یه جامعه نیست! واقعا دیگ دارم به این نتیجه میرسم ک خیانت با بی حجابی رابطه مستقیم دارن! 

شایدم اشتباه میکنم ... اما دیگ ب هیچ زن و مردی اعتماد نیست.