2821
2789
عنوان

بازم شوهر😥

5043 بازدید | 136 پست

بچه ها من و شوهرم خیلی اختلاف داریم باهم.

ما اول ازدواج مثل هم بودیم ولی از چندسال پیش اون وارد یه خط فکری به شدت مذ هبی شد و راهمون از هم جدا شد

توروخدا نیاید اینجا بگید خوشبحالت یا دعوا راه بندازید. مسأله م خیلی جدیه

ما این هفته سفر بودیم.

توی ماشین روسریم از سرم افتاد وسط یه اتوبان خلوت که شاید بجز ما ۲،۳ تا ماشین دیگه اونجا بود.

که بهم گفت سرت کن و گفت اگر لج کنی منم سفر رو کوفتت میکنم. منم سر کردم و گفتم من بهونه دست تو نمیدم.

رفتیم ویلا و عموم اونجا بود و پسر عمو و پسر عمم که کلاس هفتمن.

وقتی رسیدیم من روسریمو گذاشتم کنار.

دیدم شوهرم پیام داد اگر  حجابت رو رعایت نکنی منم میرم شلوارک و رکابی می‌پوشم که گفتم باشه و رفتم کلاه نقاب دار سر کردم مثلا حجابه.

بعدم رفتیم بیرون که واقعا اکثرا بی‌حجاب بودن ولی‌من بازم حجاب داشتم تا یجا که خواستم روسری از دست فروش بگیرم روسریمو برداشتم که اونو بپوشم ببینم میاد یا نه.

.

درکل وقتی هم میرم بیرون تو همین شهری که هستیم، موهام رو یا پایین می‌بندم یا بازه و از روسریم بیرونه. چون سردرد میگیرم و دروغ چرا اینطوری خیلی دوست دارم.

.

حالا سفر رو که به بهانه های مختلف کوفتم کرد هیچی.

امشب نشست باهام حرف زد مثلا

حرفی نیست 🥲

خب 

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

گفت خوک های نر جفتشون رو میدن به ۱۰تا نر دیگه استفاده کنه نفر آخر خودشون میرن پیشش و وقتی تو موهات از روسریت بیرونه من حس میکنم خوکم.و اگر تو الان چیزی که منو اذیت می‌کنه رعایت نکنی، پس فردا بچه ها رو هم نمیتونم کنترل کنم و حس هویج بودن بهم دست میده. یه کم باهاش بحث کردم ولی آخرش گفتم باشه هرچی تو بگی. نمیخوای موهام بیرون باشه. نمیذارم بیرون.

ولی دیگه من هیچ حرفی با تو ندارم.

تو فقط بمن بگو چی دوست داری من همونو انجام میدم که تو حس خوک بودن نداشته باشی.

گفت خب تو هم بگو چی دوست داری گفتم من هیچی دوست ندارم

حرفی نیست 🥲

به نظرم حق داری من به همه عقاید احترام میذارم ولی خودم شخصا اصلا نمیتونم مذهبیا رو تحمل کنم اوایل ازدواج شوهرم یه نیمچه اعتقاداتی داشت که تونستم قانع کنم از این نظر مثل هم شدیم

چجوری یدفعه اینقدر تغییر کرده؟؟ 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 12 ساعت پیش
2791
2779
2792