2777
2789
عنوان

بازم شوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 136 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اتفاقا اگه همسرشو مجبور به بی حجابی می‌کرد بازم یه مریض بود! کسی که به زنش میگه من حس میکنم یه خوکم ...

ببین این مدل آدمها نمیتونم طبیعی و عادی بودن رو درک کنن

حرفی نیست 🥲
اهنگ هیپ هاپ چیه خدایی اینم شد اهنگ اصلامعنی داره؟ دختربچه۱۵ساله نیس که دخترش  نزدیک ازدواجشه

عزیزم شما هم دقیقا یکی مثل شوهرم هستی برای همین برام مهم نیست که چی بگی 🙃

حرفی نیست 🥲
اره شوهرخالم یه بار مهمونمون بودن. من تازه از بیرون اومدم با لباس بیرون. بعد برگشت به خواهرم گفت کاش ...

عجب واقعا

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
دیگه خسته شدیم ازتاپیکایه خیانت انقدشنیدیم  چن سال دیگه توروزنامه هابایدعکسایه اون دخترارو ببی ...

الانم هست متاسفانه ,

شوهر خاله منم یواش یواش این شکلی شروع کرد الان شبیه داعشی ها شده حتی قیافش. مواظب باش شوهرت افراطی ن ...

یا خداببین اینم همون طوری میشه من مطمینم

الان دیگه مصمم تر شدم واسه جدایی

حرفی نیست 🥲
همونجور که باحجابا نباید کاری به بی حجابا داشته باشن برعکسشم صدق میکنه خب. هرچند خودم اون وسط مسطام ...

منم عقایدم پنهانی هست به کسی کاری ندارم,امیدوارم هرکی توهرلباسی انسان باشه فقط حقوق دیگران رو زیر پا نذاره و دل نشکنه

البته از تعاریفی که کردی که موهاتو باز میذاری وبیرونه..به نظر نمیاد بشدت مذهبی باشه.بشدت مذهبی ندیدی ...

چون خودش تغییر کرده نمیتونه یه دفعه از من بخواد یه آدم دیگه بشم.

خیلی ریز و نرم جلو میره

حرفی نیست 🥲