2777
2789
عنوان

بازم شوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 136 پست
یجورمیگیداختیارلباس انگار طرف میگه چادر بپوش نمازبخون یاموهات اصلامعلوم نباشه  این چیزا باشه ب ...

بنظرمنم خدارو شکر شوهرش هنوز غیرت داره ولی باتوجه به پوشش این خانمشوهرش  مذهبی خشک اصلا نیست.. اونایی که خشک مذهب هستن زن ودختراشون حتی توی خونه جلوی مهمون نامحرم  نباید مانتو وروسری بپوشه فقط چادر وساق دست...دیدمااا بنده خداخانومش داشت توی اشپزخونه ظرف میشست مانتو بلند. وروسری ..چادرش گذاشته بود روی اپن که توی هال اومد بپوشه..ولی شوهرش اومد کفت چادرتو بپوش...

پارسا پسرمامان😍
وای یاد بابام افتاد که از مشروب خوری و عشق و حال یهو فاز قران و مذهب گرفت دهنمونو سرویس کرد. گند زد ...

حالا عمویمن فضول دخترعموهای دیگم ومامانم ومن بود ولی زورش به زن ودختر خودش نمیرسه,مرتیکه چشم هیز پاچه پلشت فقط دنبال بدنامی دیگرانه ازش متنفرم,من پنج سالم بود میگفت برو دامن بپوش

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوهر خاله منم یواش یواش این شکلی شروع کرد الان شبیه داعشی ها شده حتی قیافش. مواظب باش شوهرت افراطی ن ...

انگل ضددین,اینا دیگه چه موجوداتین

حالا عمویمن فضول دخترعموهای دیگم ومامانم ومن بود ولی زورش به زن ودختر خودش نمیرسه,مرتیکه چشم هیز پاچ ...

منم شوهرخالم اینجوری بود. الان باید بچه هاشو ببینی😂😂دخترش یجوری لباس میپوشه که من عمرا روم بشه مثل اون بپوشم. پسرشم چه تتوهایی کرده و موی بلند و قرتی بازی. دیگه زبونشو کرد جایی که باید بکنه🤣 ولی خدایی بابام چه اون زمان که مذهبی نبود چه بعدش نه با پوشش کسی کار داشت نه اصلا نگاه میکرد

گفت خوک های نر جفتشون رو میدن به ۱۰تا نر دیگه استفاده کنه نفر آخر خودشون میرن پیشش و وقتی تو موهات ا ...

عملا بهت توهین کرده . مگر با یک روسری برداشتن خودتو دراختیار مرد دیگه ای گذاشتی ؟

خیلی شرایط سختیه باید یه فکر جدی بکنی

بهش بگو از اول با من با همین اعتقادات ازدواج کردی حق نداری یکهو منو عوض کنی .

منم شوهرخالم اینجوری بود. الان باید بچه هاشو ببینی😂😂دخترش یجوری لباس میپوشه که من عمرا روم بشه مثل ...

افرین به بابات,دختر اینم همینه,زنشم مثل خودش فضول بود من مجرد بودم میگفت چرا ابروهاتو تمیز کردی ,بعد دختر خودش تمیز کرد دوسال بعد عیب نبود براش

وااااای اسی خدا صبر بهت بده با این همه اختلاف عقیده و سلیقه 

برو پیش مشاوره خب

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24

بی حجابی انگار نشانه فرهنگ و شعور و پولداری شده تازگیا...

میگفتن چادریا بی حجابا رو بد نگاه میکنن اما من دوروز پیش انزلی بودم ب چشم دیدم سه تا چادری سوار شاتل شدن . کنار من یه چندتا دختر بودن حجاب نداشتن ب کنار از زانو دامن داشتن و پرسینگ ناف و ...

چادری ها رفتن سوار شدن بدون کوچکترین نگاهی به این ها چون اونجا اعلب بی حجابن خب

بعد اینا مسخره که با چادر اومدن شاتل سواری امل ها . خیلی ناراحت شدم. 

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
 بی حجابی انگار نشانه فرهنگ و شعور و پولداری شده تازگیا... میگفتن چادریا بی حجابا رو بد نگاه ...

کم کم فرهنگش جا میفته ,اگه مردم همکاری کنن وسرشون به زندگی خودشون باشه