2777
2789
عنوان

بازم شوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 136 پست
طلاق بگیره بهتر از اینه یه نر براش تعیین تکلیف کنه روسریت از سرت افتاد یا نه

چی‌بگم والا

پس اینطورباشه ماهایی که به همسرامون تعیین تکلیف میکنیم بایدبگن بقیه چطور به حرف ضعیفه گوش میدی طلاقشوبده بره خونه پدرش

توخونه هرکی حرف حرف خودش باشه اون زندگی بدردنمیخوره 

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

سعی کن تحت تاثیر جو اینجا قرار نگیری =)

فکر کنم فحش نموند که به شوهرت ندن!

با خودت دو دوتا چهارتا کن

اگه فقط بحث حجابه، نمیگم سخت نیست! هر حرف زوری سخته. ولی اگه مشکل فقط همینه خود اون روسری انقدر زیاد سخت نیست ولی با هم حرف بزنید بگو یه قدم من کوتاه میام یه قدم تو! با هم سازش کنید. با هم خیلی گفت‌وگو کنید. درست و در صلح! نه که جر و بحث و داد و بیداد.

چرا بهش نگفتی چی دوست داری؟ خب شما هم می‌گفتی.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اون خط مذهبی که درگیرشه نگفته باید با همسر چطور برخورد کنه؟🤐

بنده خدارو ک کتک نزده با کمربند نشسته حرف زده و دلیل رفتارشم توضیح داده حتی خواسته در مقابل انتظار همسرشو از خودش بدونه

وای یاد بابام افتاد که از مشروب خوری و عشق و حال یهو فاز قران و مذهب گرفت دهنمونو سرویس کرد. گند زد به زندگی خودش و ما. الان ولی یاد گرفته که اعتقاداتشو واسه خودش فقط نگه داره و با ما کاری نداشته باشه

زندایی من سر همین موضوع طلاق گرفت چون داییم زیاد بهش آزادی داد دیگه ۴۰ سالشم شده بود با داشتن دوتا دختر نوجوون با پسرای جوون تو خیابون خنده رد و بدل میکرد و میگفت شما آنرمالین من عادیم دیگه دایمم گفت حجابت رعایت کن قبول نکرد گفت بمیرمم نه پس طلاق گرفتن با وجود اینکه بهش اصرار کردیم بخاطر بچه هاش منصرف بشه چون تو سن حساسی بودن ولی گفت اصلا و ابدا در نهایت داییم با یکی مد نظرش ازدواج کرد و حالشون خوبه زندایمم پیش مادر پیرشه و میگذرونه الآن میگه خیلی پشیمونم ۶۰ سالش شده حتی نمیتونه راحت به دختراش سر بزنه چون داماداش باهاش راحت نیستن ولی به نظر من آدما هر تصمیمی بگیرن در نهایت خودشون با عواقبش مواجه میشن پس نصیحتت نمیکنم چون زندگی خودته خودت میدونی هیچکس قرار نیست تو انتخابای تو زندگی کنه خودتی و خودت

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎

چرا انقد بزرگش میکنی. یعنی اون مثلا یه لباسی بپوشه ک دوس نداری بهش نمیگی؟

ضمنا قبل ازدواج باید صحبت میکردین در این مورد ن الان

روسری یه تیکه پارچه سبکه ... چیز زیادی نیس برای شادی شوهر

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
یعنی دیگه مشروب نمیخوره گند زده به زندگیتون.!!!!!! 

ادم مشروب میخوره یا نماز میخونه به خودش ربط داره. نباید فاز فکریشو که دائم در حال تغییر به بقیه تحمیل کنه. مثل شوهر اسی که یهو فاز حجاب و عفاف برداشته و زندگی واسه خانوادش تلخ کرده. مومنی؟ واسه خودت باش. من مادرم خیلی زن مذهبی از اول بود از همون زمان شاه مذهبی بود ولی ما همیشه آزاد بودیم خودمون تصمیم بگیریم حتی کاری به بابام نداشت که مشروب میخوره. ادم باید اینجوری مؤمن باشه 

من به فقط به خاطر خانم فاطمه زهرا حجاب دارم چون مادرمه .و نه به خاطر کسی دیگه .متاسفانه بی حجابی دار ...

راستش من مذهبیم و همسرم قبلا سخت گیر بود ولی اصلا مذهبی نیست,مثلا میگفت پایین تنت چاقه تونیک نپوش,بعضی بستگانشم فضول لباس وارایش زنای بقیه هستن حتی رژ کمرنگ ,من بدم میومد از رفتارش,دوست دارم لباسم وحجابم هرچی هست انتخاب خودم باشه,باحرفاشون که یادم میاد احساس حقارت میکنم,میتونست با لحن بهتری تذکر بده

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)

شوهر خاله منم یواش یواش این شکلی شروع کرد الان شبیه داعشی ها شده حتی قیافش. مواظب باش شوهرت افراطی نشه تو اعتقاداتش . تو هر چیزی تعادلش خوبه✌

شوهر خاله من خرج ۴ تا بچشو خاله هام میدن خودش از صبح تا شب در حال عبادت تو مسجد

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤