2777
2789
عنوان

بازم شوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 136 پست

عزیزم بهش بگو این اعتقادات توعه و یهوو تغییر کردی و انتخاب خودت بوده پس بزارمنم کم کم کنار بیام با این موضوع از روی علاقه باشه ن اینکه بزور و اصلا جالب نیس اینجوری ب دل نمیشینه 

بگوب عهده خودم بسپار حتی اگه ببینی یه جا هم کامل نیستم ب روم نیار اگه دیدی چندین بار رعایت نشد بعد نظرت رو بگو ...

کلا سعی کن سر این مسئله ب توافق برسید الان خیلی از لایف استایلایی میبینم اینستا ک حجاب  مانتو دارن ولی خیلی خیلی شیک و بدل میشینه

💑

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چرا بهش میگین مریض؟حالا اگ میگفت لخت شو بدون روسری باید بیای بیرون مریض نبود!زن و شوهرن یه انتظاراتی ...

ایناهنوز توبچگیاشون موندن 

حالا مرد اگه رفیق بازبود میومدن ناله میکردن چرا رفیق بازه 

حالاکه خانومش روسری دوس ندارع بپوشه میان میگن شوهرت مریضه

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
اهنگ هیپ هاپ چیه خدایی اینم شد اهنگ اصلامعنی داره؟ دختربچه۱۵ساله نیس که دخترش  نزدیک ازدواجشه

چه ربطی دارهدچون شما خوشت نمیاد دلیل نمیشه بقیه گوش نکنن،منطقم خوب چیزیه 

ok bye

من به فقط به خاطر خانم فاطمه زهرا حجاب دارم چون مادرمه .و نه به خاطر کسی دیگه .متاسفانه بی حجابی دارع رواج پیدا میکنه.البته هرکسی به دین خودش نباید کاری به کار کسی داشت هرکسی قبرش جداست. کاش کاش منم شوهر مثل شوهر شما بود.

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار
ومنی که حالم از مردای مذهبی و این شکلی بهم میخوره  چه جوری این عتیقه رو تحمل میکنی

و اونایی که میگن که عیب نداره چون خیانت نمیکنه و رفیق باز نیس هرکاری بکنه مهم نیس،چقدر بهره هوشیت باید کم باشه ایمو بگی اخه😑

ok bye
ایناهنوز توبچگیاشون موندن  حالا مرد اگه رفیق بازبود میومدن ناله میکردن چرا رفیق بازه  حا ...

اره اینجا جدیدا مرد ستیزی بیداد میکنه مرد حق نداره یه چی از زنش بخواد اما زن هرچی بخواد درسته میگی فامیل شوهر میگن قطع ارتباط میگی مادرشوهر میگن محل نده میگی پدرمادرممم میگن شوهره غلط کرد خلاصه همه چی فقط باید به نفع یک نفر باشه اونم خانوم خونه س  و در نهایت طلاق گزینه پیشنهادی ..حالا اگ مرد رفیق باز بود باید زنش انتخاب کنه ک حق رفیق بازی نداره سرساعت باید خونه باشه خب اگ به زندان و زندانبانیه پس مرد هم میتونه به عشق و حالش برسه

و اونایی که میگن که عیب نداره چون خیانت نمیکنه و رفیق باز نیس هرکاری بکنه مهم نیس،چقدر بهره هوشیت با ...

بهره هوشی نمیخواد عزیزم زندگی مشترک یعنی دو طرفه بودن ن اینکه هرچی زن بگه همون بشه الان این اقا دلش میخواد رفیق باز باشه چون انتخابشه پس به زنش ربطی نداره این درسته؟رفیق بازی بهش حس خوب میده زندانی ک نیست درسته؟

و اونایی که میگن که عیب نداره چون خیانت نمیکنه و رفیق باز نیس هرکاری بکنه مهم نیس،چقدر بهره هوشیت با ...

خودشونو در حد انسان نمیدونن که بدونن هرکسی اختیارات عقیده و پوشش خودشو داره و مردی که از اول هم فکر خانومش بوده و بعدش خط فکریش عوض شده قرار نیست خانومشو هم عوض کنه

و اینکه خیانت نکردن و رفیق باز نبودن کار شاخی نیست به ذات طرفه و کمترین وظیفشه وقتی که عقد نامه و پای تعهدشو امضا کرده

خودشونو در حد انسان نمیدونن که بدونن هرکسی اختیارات عقیده و پوشش خودشو داره و مردی که از اول هم فکر ...

یجورمیگیداختیارلباس انگار طرف میگه چادر بپوش نمازبخون یاموهات اصلامعلوم نباشه 

این چیزا باشه بله فرررق میکنه قضیه اش 

دیگه انقدرم ازادی نشده که شمابه روسری میگید اختیااار هههه

بدبخت میگه روسری بپوش بنظرم این خیلییی چیزعجیبی ام نیس که داریدشوهرشو به نگاه مریض میبینید

یجورمیگیداختیارلباس انگار طرف میگه چادر بپوش نمازبخون یاموهات اصلامعلوم نباشه  این چیزا باشه ب ...

این خانوم با تاپ و شلوار لی هم بیرون بره باز به شوهرش ربط نداره 

دیگه یه لچک روی سر که اصلا این حرفا رو نداره 

این خانوم با تاپ و شلوار لی هم بیرون بره باز به شوهرش ربط نداره  دیگه یه لچک روی سر که اصلا ای ...

خب شماکه این اعقتاد رو داری چرا نسخه واسه خودت نمیپیچی؟شماهم باشورتو سوتین برو بیرون 

و فکراستارت رو داری بهم میریزی

والا داری جو میدی ازهمسرش سرد شه دوتابچه هاش اواره بشن

بجای اینک یکم منطقی فکرکنید دارید گند میزنید به زندگی هایه بقیه

قرار نیس‌چون شوهرما کارنداره به پوشش ما

ماهابیایم بگیم شوهراستارت مریضه طلاقتوبگیر

بالاخره همه که خوب زاده نشدن هرکی یه بدی داشته باشه

صدتاخوبی ام داره