2777
2789
عنوان

بازم شوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 136 پست
چرا بهش میگین مریض؟حالا اگ میگفت لخت شو بدون روسری باید بیای بیرون مریض نبود!زن و شوهرن یه انتظاراتی ...

اتفاقا اگه همسرشو مجبور به بی حجابی می‌کرد بازم یه مریض بود! کسی که به زنش میگه من حس میکنم یه خوکم که تورو با مردای دیگه شریک میشم یا کسی که میگه یا حجابتو رعایت کن یا من میرم شلوارک و رکابی میپوشم این آدم مذهبی نیست خانوم محترم، یاد بگیر به هرکسی نگی مذهبی خیلی از این مذهبی هایی که شما قبولشون دارید یا مغزشون معیوبه یا هرچی که ادعا میکنن یه پوششه برا پنهان کردن هرزگیشون(شوهره اسی رو نمیگم) 

نه عزیزم خانم هستم ولی همسر اعتقاد داره برای روزه گرفتنی که انتخاب خودشه درست نیست منو ا ...

خوب روزایی ک من نمیتونم روزه بگیرم شام اضافه تر درست میکنم برا سحریش افطارم همین یه چیز درست میکنم پسرم وهمسرم میخورن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این خانم هم همسرش نگفته نقاب بزن چادر بپوش بیرون نرو فقط گفته روسریت بذار باشه زندانی نشده 

خوب این خانم دوست نداره حجاب پوشیده داشته باشه 

یه روسری  شل و یا کلاه  رو مناسب خودش می دونه و اینجوری حسش خوبه 

من چندتا از تاپیک هاتو خوندم

به نظرم شوهرت آدم بدی نیست فقط طرز فکرش با تو شدیدا فرق داره

تو دوتا راه داری: 

یا به خاطر بچه هات خودتو باهاش تطبیق بدی و خودتو بزنی بی خیالی چون با چیزایی که گفتی توانایی تغییر اونو نداری

یا اینکه جدا بشی

تو این دو راهی که گفتم بچه هات آرامش بیشتری دارن

ولی اگه راه سوم که زندگی پر تنش و پر از بحث بر سر اختلاف عقیده است رو ادامه بدی، بچه هات اذیت میشن

خوب روزایی ک من نمیتونم روزه بگیرم شام اضافه تر درست میکنم برا سحریش افطارم همین یه چیز درست میکنم پ ...

روش انتخابی همسر  من ، این بوده

حتی سحر اونقدر اروم اروم کارشو می کنه که ما بیدار نشیم

اگه غذا تو بخچال باشه میخوره

وگرنه یه لیوان شیر و خرما 

مردی که همراهت نباشه کم از معتاد و رفیق باز نیس ،یه اهنگ نتونی گوش کنی به چه دردت میخوره اخه 

اهنگ هیپ هاپ چیه خدایی اینم شد اهنگ اصلامعنی داره؟

دختربچه۱۵ساله نیس که دخترش  نزدیک ازدواجشه

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪

بلا به دور واقعا... 

این روزها دغدغه و تمام تلاشم جبران تاخیر گفتار پسر کوچولومه میشه برام دعا کنید بزودی پسرم انقدر خوب و کامل و بامزه حرف بزنه و من از پرحرفیش دلم غنج بره اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن*آمین* بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا***اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...*نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته***در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت*خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن***خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناختهی مادری یاری کن* ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی*همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد*پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام*پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت*خدایا شکرت ***یک عضو قدیمی تعلیق شده...!

چهار خط قضاوت نوشتی آخرش میگی چی بگم قضاوت نمیکنم 😂 ینی ما ایرانیا همیشه سطح طنزمون بالا بوده 😂😂 ...

روپیام تو کسی ریپلی نکرده خوشمزه

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
گفت خوک های نر جفتشون رو میدن به ۱۰تا نر دیگه استفاده کنه نفر آخر خودشون میرن پیشش و وقتی تو موهات ا ...

چقد خوبه که نشسته باهات حرف زده اگه زندگیتو و شوهرتو دوست داری لج نکن اگرم دوستش نداری تحقیرش نکن و جداشو

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
همچین مردی آفرین داره  یه انسان که اعتقاداتش باعث آزار انسان دیگه ایی نمیشه

خداروشکر

بله عزیزم

من که راضیم خدا هم ازش راضی باشه

مدیون تربیت مادرش هستم

خدا مادرشو بیامرزه