2777
2789
عنوان

بازم شوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 136 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حق بااونه بنظرم خوشی زده زیردلت شما یکی ازخیانتو.معتادیو رفیق بازیو هزار کوفتی میناله توام از ...

مردی که همراهت نباشه کم از معتاد و رفیق باز نیس ،یه اهنگ نتونی گوش کنی به چه دردت میخوره اخه 

ok bye

همسرم نماز می خونه ولی من نه

همسرم روزه میگیره ولی من نه

همسرم خودش افطار و سحرشو اماده می کنه به منم کاری نداره

منم در حد تعادل و امروزی حجاب دارم و مشکلی با حجاب من نداره

اهنگ هم تو ماشین گوش می دیم و من باهاش می رقصم خداروشکر اوکیه

بعضیا فکر می کنن زندانبان هستن و زندانی دارن 

من پذیرفتم ایشون اینجوری باشه

ایشون هم پذیرفته من اینجوری باشم

و به خاطر عشقی که بهم داریم همدیگه رو پذیرفتیم 

کم‌کم یه داعشی میشه 

به خدا دقیقا تو ذهنم بود 

دور از جون اسی دور از جونش، یه چیزی رو چندین سال پیش یکی از فامیلا برام تعریف کرد میگفت شوهره سه چهار سال بعد ازدواج سره اینکه بچه شباهتی به پدر و مادر نداشته میخواسته زنشو به قتل برسونه 😶😶 این یه ذهنیت بود که کم کم تو مغزش شکل گرفته بود و باعث شده بود تبدیل شه به یه مریض روانی. 

خداروشکر عزیزدلم😍😍

این یعنی دوست داره 

و روت حساسه

خداروشکر تو مسیر خوبی تغییر کرده عزیزم

گلم حتی اگه همسرتونم نگه 

ببین خدا در مورد پوشش چی گفته

اگه بحث زیبایی وبه خود رسیدنه 

آدم میتونه تو مجلس های زنونه یا خونه برای دل خودش وهمسرش مثله یه ملکه لباس بپوشه و آرایش کنه تاهم خودش کیف کنه هم همسرش 

بیرونم لباس مرتب وپوشش کامل قشنگه دیگه

چرا آدم بشه عامل گناه بقیه

تزلزل خانواده

لذت هوسرانان 

واز همه مهم تر افتادن از چشم خدا❤️❤️❤️

رسول خدا (صلّی الله علیه وآله) : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است🌙🌙

امام صادق (علیه السّلام) 

: (روز قیامت) زن زیبا را که به خاطر زیبایی‌اش در فتنه افتاده است و فریب زیبایی‌اش را خورده (و به بی‌حجابی و بی‌عفتی و گناه آلوده شده)، برای حساب می‌آورند. پس به خدا می‌گوید: خدایا، تو خود مرا زیبا خلق کردی و به سبب آن در فتنه افتادم. پس حضرت مریم (سلام الله علیها) را حاضر می‌کنند و ندا داده می‌شود: آیا تو زیباتری یا مریم؟ 🤔🤔

ما او را در نهایت زیبایی آفریدیم، اما او گناه نکرد. (بحارالانوار، ج ۱۲، ص ۲۴۱)❤️❤️

خوشبخت باشی عزیزم

❤️لَاحَوْلَ وَ لَاقُوَّةَ إِلّا بِاللّٰهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ❤️
یکم ذهنش مریض نیست :)؟ این ذهنیت کم کم میتونه کار دستش بده باور کن جدی میگم!  اون اعتقادات ...

چرا بهش میگین مریض؟حالا اگ میگفت لخت شو بدون روسری باید بیای بیرون مریض نبود!زن و شوهرن یه انتظاراتی از هم دارن حالا نه ک اون مدل ک درو قفل میکنن یا نمیذارن زن تنها بره بیرون اینا نه!منظورم اونا نیست اما این همسر هیچم مریض نیست فقط یه خواسته از زنش داره همین

همسرم نماز می خونه ولی من نه همسرم روزه میگیره ولی من نه همسرم خودش افطار و سحرشو اماده می کنه به ...

این خانم هم همسرش نگفته نقاب بزن چادر بپوش بیرون نرو فقط گفته روسریت بذار باشه زندانی نشده