2777
2789
عنوان

بازم شوهر😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5138 بازدید | 136 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونوقت چی...

من اکثر وقتا هیپ هاپ گوش میدم ولی توی ماشین رفتنه پلی لیست فا ل این لاو رادیو جوان رو گذاشتم که همش آهنگ های پاپ عاشقانه و شاده

بعد شوهرم همش میگه من بخاطر تو آهنگ هات رو تحمل کردم

میگم خب این تحمل کردن بهت فشار میاره و جای دیگه نشون میدید. آخه آهنگ پاپ چی داره که بخوای تحمل کنی.

حرفی نیست 🥲
با رایفی پور آشنا شد

خخخخخخ

حلالم کن خندم گرفت

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

عزیزم نمیدومم‌چی بگم.   میدونی  از حساس بودن هست حتما دوستت داره  من از خدام بود همسرم غیرت داشته باشه

نمی‌دونم. این کلمه خوک اینا هم جالب نبود ک‌مثال زده 

اگر خوبه. اگر قدر تورو می‌دونه.  بمون کنارش

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

قدرشو بدون عزیزم اگه بهت خیانت می کرد که زندگیت جهنم بود اگه بی بند و بار بود اگه خلافکار و دزدیا معتاد بود اونوقت چکار میکردی خیلیا آرزوی چنین شوهری دارن 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔

حق بااونه بنظرم

خوشی زده زیردلت شما

یکی ازخیانتو.معتادیو رفیق بازیو هزار کوفتی میناله

توام از مرد مذهبی

چی بگم والا قضاوتت نمیکنم..

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
گفت خوک های نر جفتشون رو میدن به ۱۰تا نر دیگه استفاده کنه نفر آخر خودشون میرن پیشش و وقتی تو موهات ا ...

یکم ذهنش مریض نیست :)؟ این ذهنیت کم کم میتونه کار دستش بده باور کن جدی میگم!

اون اعتقادات قوی داره دلیل نمیشه تورو مجبور کنه عین خودش باشی،شما کار خودتو بکن وگرنه اگه شل کنی کوتاه بیای کم کم یه رفتارهایی ازش میبینی که آرزو میکنی کاش ازدواج نکرده بودم. 

(دیدم که میگم) 

قدرشو بدون عزیزم اگه بهت خیانت می کرد که زندگیت جهنم بود اگه بی بند و بار بود اگه خلافکار و دزدیا مع ...

دقیقا همینو بگو سر چ موضوع بیخودی میخوای زندگی بچه هاشچ نابود کنه باید خداروشکر کنه خیانتکار دزد معتاد نیس

حق بااونه بنظرم خوشی زده زیردلت شما یکی ازخیانتو.معتادیو رفیق بازیو هزار کوفتی میناله توام از ...

چهار خط قضاوت نوشتی آخرش میگی چی بگم قضاوت نمیکنم 😂

ینی ما ایرانیا همیشه سطح طنزمون بالا بوده 😂😂😂😂😂