2777
2789
کوف نگیری منم اردو میخواممم عررر بهت توصیه میکنم اصلاااا بازی فکری مثل مونوپولی و اینچزا نبرین چ ...

بابا میخوان ببرن اردوگاه ایثار کردان دوس ندارم برم فقط بخاطر رفیقام 😑💔

شانسو باش توپ نداریم کلاااا

هدفونمو پسر خالم شکوند سفارش دادم دقیقا همون روزی میرسه ک من اردوعم🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن بابا بشکنه یا گم شه مشکلی ندارم ولی میترسم بچه ها گوشی بیارن ازمون عکس بندازن نمیدونی چطور بچهایی ...

اگه میترسی عکس بندازن ولی نمیخوای مقنعه یا شال بپوشی با خودت باندانا ببر هم راحته هم هم موهارو تا حدودی میپوشونه دیگه کسی نمیتونه بهت گیر بده

بابا میخوان ببرن اردوگاه ایثار کردان دوس ندارم برم فقط بخاطر رفیقام 😑💔 شانسو باش توپ نداریم کلااا ...

بابا خوش میگذره مطمئن باش 

از دوستات هیچ کدوم ندارید ؟

میتونید چیزای دیگه ببرید مثل تنیس 

بجا خدفن اسپیکر ببر یا گوشی ببر با هندزفری 

یاد زمان مدرسه ام افتادم میرفتم اردو چقددددر خوش میگذشت هعی یادش بخیررر

کاربریم از بهمن ۱۴۰۱ به دوستم قرض دهده بودم تاپیکاش برا من نیس راجبشون چیزی نمیدونم راجب عمل معده و.... الانم باهاش کات کردم کاربری جدیدشم ندارم ارش سوالتون بپرسم لطفا سوال نپرسین ازم مرسی 
بابا خوش میگذره مطمئن باش  از دوستات هیچ کدوم ندارید ؟ میتونید چیزای دیگه ببرید مثل تنیس  ...

اخه مدیرو ناظم از من بدشون میاد یا میمون یا اتیش پاره صدام میکنن میترسم اونجا ابرومو ببرن 😒💔

اره رفیقام دارن باشون هماهنگ میکنم  

خیلی ممنون کلی راهکار دادی😁💙