سلام به همگی،من اهل ارایش نیستم،میخوام تغییر کنم وارایش کنم ممنون میشم کمکم کنید تو خرید کرم پودر ،رز لب ،رز گونه،حتی رنگشون،گندمی رنگ هستم با تشکر،کجا بخرم قبمت کرم هم حدوداتا پونصد بیشتر نباشه کلا یه تومن بشه ممنونم از کمکمتون،
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
رنگای که جیغ نباشه مثلا قرمز اینا نباشه صورتی ملیح باشه
یا کالباسی ملیح
اگه کرم پودر بهتر هم میخوای من خودم مک )mac(استفاده میکنم ولی گرونه
از جزیره میخریدم اصلشو
۹۰۰
ولی تو خود بندر ۱۷۰۰هست
ریمل خوب هم رومنسromance
رژ ارت اسکینart skin
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
اگر بخوای پیجشو دارم براتون میفرستم یا خودتون هم تو گوگل سرچ کنید لوازم آرایشی شقایق قشم سیتی سنتر ۱براتون بالا میاره
چونکه واقعا وسایلاشون اصل هستن
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
شیراز هم چن بار اومدم واقعا باید از جای مطمئن بخری
چشم حتما
مارک های ایرانی زیادی داریم که واقعن خوبن.حداقل میدونی اصله فیک نیست. الان محصولات تقلبی زیادن باید بتونی تسخیص بدی و کلن به پوستت بسازه. و مثلن رژ گونه اگه پالتی بخای بخری برا بیرون بردن تو کیف سخته ولی تکی بهتره.رنگش هم مهمه که بهت بیاد.توی محصولات ایرانی من مای و شون رو استفاده میکنم هم ارایشی و شامپو اینا خوبن.