ماهیقرمز مدیر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1540 عنوان کرم پودر | مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 47 پست سلام به همگی،من اهل ارایش نیستم،میخوام تغییر کنم وارایش کنم ممنون میشم کمکم کنید تو خرید کرم پودر ،رز لب ،رز گونه،حتی رنگشون،گندمی رنگ هستم با تشکر،کجا بخرم قبمت کرم هم حدوداتا پونصد بیشتر نباشه کلا یه تومن بشه ممنونم از کمکمتون، 1402/02/05 | 14:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25612 پشت پلکت قاشق بزار یا دستمال تا خشک بشه برا منم اینجور میشه سایمو کثیف میکنه و با انگشتاز کنار چشما ... ن با ریمل موقع زدن مشکل ندارم مثلا میزنم بعد ک میرم بیرون بعد ی ساعت پشت چشمم سیاه میشه😞 فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
anahix عضویت: 1401/09/03 تعداد پست: 1387 ن با ریمل موقع زدن مشکل ندارم مثلا میزنم بعد ک میرم بیرون بعد ی ساعت پشت چشمم سیاه میشه😞 عجیبه هاخشک نمیشه مگه :\
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25612 عجیبه ها خشک نمیشه مگه :\ چرا اما نمدونم از چیع فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|