2789
عنوان

کرم پودر

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 47 پست
برام بفرستید،ما شیرازیم  

پاساژ بحرینی پر ارایشی فروشیه ولی اکر میخوای ی مارک معقول خرید کنی نمایندگی گلدن رز توی بازار انقلاب شیراز سرچ کن من از گلدن رز راضی هستم قیمت معقولی داره کیفیت خوبی داره و تقلبیش هم نیست یا کم هست. 

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با ی نفر که ارایش میکنه برو بخر

کسی ندارم،خواهر بزرگم ناشنواست،داداشم ناشنواست زنش خیلی اهل ارایش نیست،چون خواهر برادرم ناشنوا بودن خیلی با کسی رفت وامد نمی‌کردیم چون اذیت میشودن،کلا با فامیل خیلی صمیمی نیستم،همه ارایش میکنن من ساده ام دوست دارم تغییر کنم ،یه همسایه دارم اهل ارایش هست که روم نمیشه بهش بگم

پاساژ بحرینی پر ارایشی فروشیه ولی اکر میخوای ی مارک معقول خرید کنی نمایندگی گلدن رز توی بازار انقلاب ...

البته من الان خودم از لدورا استفاده میکنم خیلی راضیم خداییش

اینستا داره برام بفرستی

Shaghayegh-galleryy

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

الهی خیر بیبینی

فدات شم عزیزم با خیال راحت میتونی سفارش هم بدی واقعا جنساشون اصل هست 

و اینکه شما پوست صورتتون روشن هست یا تیره اونم سفارش دادنی بگین که پوستتون چه رنگی هست 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید

اورجیناله صد در صد؟

والله من ۲ساله ازشون خرید میکنم 

هر چی هم سفارش دادم اصل بوده یعنی تو جزیره بری پاساژ سیتی سنتر بگی وسایل اورجینال میخوام بهتون گالری شقایق رو معرفی میکنن

شیراز کامل بلدم

نمایندگی گلدن رز رو پیدا کن تا میری بازار انقلاب هرچی میگی الکی میگن اره ما نمایندگی اش هستیم سرچ کن نماینده اصلیش که فقط همونارو داره پیدا کنی

کسی ندارم،خواهر بزرگم ناشنواست،داداشم ناشنواست زنش خیلی اهل ارایش نیست،چون خواهر برادرم ناشنوا بودن ...

اگه همسایت چیزای خوب میزنه چه ایرادی داره 

اخه ببین من هالم اهل ارایش بود میدیدم دوستام بودن ولی بازم بلد نبودم بعد ده پونزده سال ارایش کردن هنو نمیدونم چی به پوستم میفته شماهم کرم پودر یا پنککی بگیر که از پوستت فقط یک درجه روشنتر باشه یا دقیق رنگ پوستت باشه باید بزنی زیر گردنت یا رو لپت اکثرا تستر دارن رژلب چون گفتی گندمی هستی تناژ قرمز بردار اجری نارنجی گلبهی اینا بهت میاد رژگونه هم دو رنگ بردار با ریمل دیگه فعلا چیزی نگیر تا یاد بگیری ارایش کردنو

ریمل اسنس عالیه اما من خودم مژه هام بلنده اونو ک میزنم میخوره ب زیر ابرومو سیاه میشع چکار کنم اینجور ...

پشت پلکت قاشق بزار یا دستمال تا خشک بشه برا منم اینجور میشه سایمو کثیف میکنه

و با انگشتاز کنار چشماتو بکش و ریمل بزن