2777
2789

خیلی حرف دردناکیه برام اما

دو ساله مادربزرگم از وقتی کرونا گرفت 

زمین گیر شد

دخترا و پسراش همش فرار میکنن از رسیدگی بهش

حتی وقتی میره بیمارستان برای چکاپ

همش میگن پرستار بگیره

اما

اون چیزی که از همه چیز بدتره. 

هی میگن خدایا مارو اینجوری پیر نکن..

همش میگن کاش اون موقع که کرونا گرفت میمرد 

که اینجوری نباشه 

ما نوه ها بیشتر غصه مادربزرگ مونو میخوریم

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

تاسف براشون 

من جونمو برای مادرم میدم 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونی چرااینومیگن؟ چون اوناتحمل رنج وافتادگی مادرشونوندارن .تحمل خارشدن پیش بچه هاوعروس روندارن

وگرنه هیچکس نمیادرسیدگی کنه به پدرومادرش واین حرف روبزنه 

مادربزرگ منم افتاده هست وعمه هام همیشه میگن دعاکنیدقبل ازاینکه توی جامون بیفتیم بمیریم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

مامان بزرگ منم خیلی سرحال بود و مریض شد 

خاله بزرگم بنا ب شرایطی ازش مراقبت می‌کرد 

ولی وقتی یاد رفتاراش می افتم دلم تیکه تیکه میشه 

همه کار می‌کرد براش 

ولی با اخم و غر 

بمیرم 😞😞😞😞

الهی😔

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

به نظرم ریشه اش در فرق گذاشتن بین بچه هاست .

حالا مگر همشون شاغلن ؟یا اینکه مشکل مالی دارن یا با همسرانشون سر نگهداری مادر مشکل دارن ؟

آخه ندونسته نمیشه قضاوت کرد هیچ کس رو .

به نظرم ریشه اش در فرق گذاشتن بین بچه هاست . حالا مگر همشون شاغلن ؟یا اینکه مشکل مالی دارن یا با هم ...

4 تا دختر داره هیچ کدومم بچه کوچک ندارند

اکثرا هم بچه هاشون ازدواج کردن 

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر