2777
2789
عنوان

تو سن کم جدا شدن بده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 37 پست
شهرمون کوچیکه بنظرت بعدها موقعیت ازدواج دارم؟

اره بابا هزاران نفر بعد از جدایی حتی بچه هم داشتن ازدواج کردن ...اینا همه دست خداست..بعضیا مجردن ازدواج نکردن اما بعضیا با وجود اینکه جدا شدن شوهر کردن

خدایا درقلبم انتظارچیزی راکه اتفاق نمیافتدقرارنده🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا شدن توی هر سن واقعا جالب نیست.حتما ناخاسته اتفاق میفته.....

امیدوارم کسی تجربه نکند گرچه دنیا به آخرش نمیرسد...

موفق باشید

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
متاهلی و میخوای جدا شی؟  اگه واقعا راهی غیر از طلاق نیست آره جدا شو درس بخون موفق شو اگه این ش ...

اهوم راهی نبود که هرجور خواستم بسازم نشد طرفم آدم نبود.. ولی بدجور شکستم💔حس وابستگی عذابم میده خیلی 

اهوم راهی نبود که هرجور خواستم بسازم نشد طرفم آدم نبود.. ولی بدجور شکستم💔حس وابستگی عذابم میده خیلی ...

خیلی حس بدیه امیدوارم که از این به بعد زندگی به سازت برقصه و بهترین ها برات رقم بخوره طوری که کلا فراموش کنی این اتفاقات تلخی که برات افتاده رو ...

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 💜🌓
ازدواج توی سن پایین خیلی بده طلاق یه راهکاره برای عذاب نکشیدن پس هروقت دیدی اذیت میشی باید استفاده ...

اتفاقاً الان خونه بابام خیلی بهم خوش میگذره کلا حالم خیلی خوبه اینجا ولی پیشش که بودم فقط عذاب میکشیدم....اما الانم تنها چیزی که اذیتم میکنه حس وابستگی که دارم💔من بهش گفتم تو اولین مرد زندگیمی واقعا اولین مرد زندگیم بود من با هیچ پسری نبودم تا حالا...

اتفاقاً الان خونه بابام خیلی بهم خوش میگذره کلا حالم خیلی خوبه اینجا ولی پیشش که بودم فقط عذاب میکشی ...

همینکه الان حالت خوبه بدون ۳ هیچ جلوتری

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

من ۲۱ سالم بود جدا شدم.

اگه درست نمی شه جدا شو بعد تو خیلی وقت داری چرا از الان جدا نشده باز به فکر ازدواجی.

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

سلام

به نظرم قشنگ موضوغت را با یک روانشناس حرفه ای در میون بزار

یکی را میشناسم که مشاوره تلفنی هم میده

اگر خواستی باید توی ایتا وقت بگیری و بعد بهت وقت مشاوره تلفنی میده و هزینش هم گرون نیست

این آیدی ایتاشون

https://eitaa.com/guide_manager

همینکه الان حالت خوبه بدون ۳ هیچ جلوتری

دیروز تایپیک زدم راجب خوابی که دیدم الان دو روزه کلافم حالم خوش نی همش تو ذهنمه بیشتر از اون لحظه ای که با اون دختره تصویری حرف میزد و من هیچی نگفتم عذاب میکشم....از حرفایی که اون دختره بهش میگف...💔من اون لحظه جلوش خون گریه کردم بهش گفتم اذیت میشم بخدا اذیت میشم نکن اینکارو‌ ولی بهم خندید عین خیالش نبود مسخرم کرد....من روزی هزار بار بخاطر اون روزی که گذشت عذاب میکشم که چرا هیچ کاری نکردم هیچ حرفی نزدم.....من چون دختره رو اولین بار می‌دیدم خواستم احترام بزارم بهش که ایکاش بی احترامی میکردم فامیلش بود