2777
2789
عنوان

تو سن کم جدا شدن بده ؟

377 بازدید | 37 پست

💔

بنظرتون دوباره موقعیت خوب برای ازدواج پیش میاد؟ من که زده شدم دلم نمیخواد ازدواج کنم حالا ولی وقتی به اون فکر میکنم که بعدا دوباره تشکیل زندگی میده زن میگیره و بچه دار میشه..خیلی اذیت میشم حس میکنم کسی دیگه نمیاد سمتم...

۱۷سالمه و پایه یازدهمم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج توی سن پایین خیلی بده

طلاق یه راهکاره برای عذاب نکشیدن پس هروقت دیدی اذیت میشی باید استفاده کنی

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

آخ عزیزم متاسفم که اینقدر زود ازدواج کردی و شکست خوردی منم ۱۸سالگی جداشدم..اگه درست بخونی و تمرکزت و بزاری رو‌پیشرفت مطمئن باش شرایط بهتر برات میاد..ولی سعی کن اگه مشکلت قابل حله زندگی کنی

لطفاً اگه با نظرات من مخالفی ریپلای نکن 😃😃😃....

نه بابا هنوز خیلی راه مونده،سنی نداری،شروع کن به درس خواندن هدفت موفقیت باشه،موفق که شدی آدمای موفقم جذبت میشن،17سال که هنوز نوجوان حساب میشی

چه آرامش عجیبی است در جوار خودم،خودم برای خودم ،با خودم ،کنار خودم...

نه بد نیست دیگه اتفاقی که افتاده هر آدمی تجربه یسری مشکلات و پیشامدهای تلخ تو زندگیش داره ... 

فقط تمرکزت از ازدواج بردار 

بزار رو چیزای دیگه که مفید تره 

و بخودت زمان بده 

برای حال روحیت هم تلاش کن ک بهتر بشه