2777
2789

خانوما من یه خواهر کوچیک دارم که تازه قراره بره راهنمایی،خواهرم و دخترم 9 سال فاصله سنی دارن،خواهر من اصلا محجبه نیست و حتی اگه بهش اجازه بدن روسری هم سرش نمیکنه،از نظر اخلاقی هم خیلی سرزبون داره و همیشه جواب همه رو سریع میده،کلا چون بچه آخره پدر و مادرم خیلی لوسش کردن در حدی که هنوز کنارشون میخوابه،از اونجایی که دخترم سنش به خواهرم نزدیکه مثل یه الگو بهش نگاه میکنه، اگه اون هر کاری کنه حتی هر حرفی که بزنه دخترم ملکه ذهنش میشه، شوهرم همیشه ایرادای خواهر منو تو سرم میزنه و مدام میگه خواهرت خیلی بی ادبه، خیلی پدر و مادرت لوسش کردن بهش هیچی نمیگن،اگه دختر من مثل اون بشه یه روزی من از خونه بیرونش میکنم،اگه بخواد این کارا رو بکنه حسابش و میرسم، هرچی بهش میگم بچه رو نباید با اجبار تربیت کنی باید بذاری خودش انجام بده بعد با عقل و منطق خودش تصمیم بگیره که کارش درسته یا غلط، تو فقط اجازه داری بهش هشدار بدی نه دستور، اجازه نداری مجبورش کنی وگرنه ازت متنفر میشه، از خونه فراری میشه،شوهرم اصلا تو کتش نمیره میگه عیب نداره بذار ازم متنفر بشه،بذار با من بد باشه، ولی حق نداره مثل خواهر تو بشه، من از یه طرف ناراحت میشم انقد که همیشه خدا از خواهرم ایراد میگیره و هی میگه دخترمن نباید مثل اون باشه،از یه طرفم نگران دخترمم که نکنه یکم بزرگتر که شد سر این مسائل با پدرش مدام بحث کنه و تو روانش اثر بد بذاره،اصلا تحمل حال بد و ناراحتی دخترم و ندارم همش فکرمیکنم وقتی بزرگ شه سر حجاب و آرایش و مدل لباس و.... مدام با پدرش جنگ کنن،به نظرتون اینجور مواقع به شوهرم چی بگم که قانع بشه شاید؟ من که هر چی باهاش حرف میزنم انگار نه انگار، البته اینم بگم که شوهرم اوایل ازدواج فوق العاده رو ظاهر من حساس بود و حتی اجازه نداشتم چادر ملی سرم کنم فقط چادر ساده،اجازه آرایش نداشتم، اما الان چندماهه که دیگه به حرفش گوش ندادم و مانتو میپوشم، البته مانتوهای بلند و راحت و اونم دیگه چیزی نمیگه، به نظرتون این دفعه که از خواهرم ایراد گرفت و گفت دختر من نباید مثل خواهر تو باشه، اگه بهش بگم بذا دخترم دلش مثل عمه هاش سیاه نباشه، عیب نداره بذار ظاهرش مثل خالش باشه، به نظرتون حرف بدیه؟چون خواهرای شوهرم همشون فوق العاده چادری و محجبه ان اما خیلی زخم زبون میزنن، اصلا با من گرم نمیگیرن و میدونم که دوسم ندارن درصورتی که من جز مهربونی به خودشون و بچه هاشون کار دیگه ای نکردم بخدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم تنها برو خونه مامانت اینا

یا اگه شوهرت میاد فقط برا شام بیاد بعدم زود برین که زبون درازی خواهرتو نبینه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

از حالا غصه چند سال دیگه رو داری میخوری؟؟یه سیب رو بندازی بالا چند دور تاب میخوره

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️

خیلی خیلی ببخشید ولی ر....یدم به طرز فکر شوهرت که کپ داماد اسکل ماهست😐😐😐😐

دلم برا خواهرت میسوزه که از داماد و راحتیه با دامادشون شلنس نداشت

من که همیشه بخاطر همین رفتارای گندش از خواهرمو خونشون فراری بودم

به شوهرت انگ بزن بگو تو از ی بچه هم نمیگذری،همه فکر و ذکرت شده خواهر من،اینقد ک زوم میکنی رو خواهر من تمرکزتو بزار سر زندگیمونو از این حرفاااا تا وا بده دیگه چاره ای نیست،بعضی وقتا باید بدجنس شد😂

خدای مهربونم خودت کمک کن هر چه زودتر ویزای بابام بیاد،خداجونم آرامش و محبت رو به زندگی خواهرم برگردون،خدای مهربونم کمک کن من یه پراید بخرم،خدای خوبم خودت کمک کن  من معلم بشم،ممنون میشم برا امضام یه صلوات بفرستی مهربونم❤️❤️