2777
2789
عنوان

اسنپ

143 بازدید | 17 پست

اصلا روا نیست تو این گرونی بزارین شوهراتون برن بخدا 

نامزدم 2.3ماه بیشتر نیست رفته الان 3میلیون خرج گزاشته رو دستمون و اونم کارش فعلا همینه واقعاااااا مسخرس برنامش 

اول ک همه ارث پدرشونو میخان دوم میخان مخ بزنن سوم ادم میترسه خفت گیر باشن یا چی چهارم فک میکنن باید حتما ماشین پربشه و..... تا در خونه باید بری و برسونی روشون بدی تا در اتاقم باید 😑یکم درک کنید لطفا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

پدر من با اسنپ ماهی نزدیک 8 تومان در میاره و مشکل خاصی نداره ولی خب رانندگی خسته کننده ست کلا 

میگن که هیچوقت بی نهایت رو متوجه نمیشیم،نمیدونن که عشق و زیبایی خود بی نهایته  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خودم ٣سال پيش اسنپ بودم مدت ٨ماه هر چى در مياوردى اخر سر خرج ماشين استهلاك ميشد 

الان ك با اين اوضاع گرونى لوازم ماشين لاستيك و اين كرايه هاى دوزارى اسنپ مفتشم نمي ارزه

كاربر آقا هستم
مطمئن باش بيشترش خرج ماشين ميشه

خودشون که میگن به جز بنزین خرج دیگه ای نیست البته ماشین نوئه نمیدونم حالا بعد یکی دو سال کار استهلاک چجوری میشه!!

خودشون که میگن به جز بنزین خرج دیگه ای نیست البته ماشین نوئه نمیدونم حالا بعد یکی دو سال کار استهلاک ...

پس همون ماشين نو هس ول مطمئن باش همين ماشين نو برى توى اسنپ ماشين كلا له ميشه حالا ي سال بگذره متوجه ميشن

كاربر آقا هستم
پس همون ماشين نو هس ول مطمئن باش همين ماشين نو برى توى اسنپ ماشين كلا له ميشه حالا ي سال بگذره متوجه ...

البته بیشتر از 3 ساله که کار میکنه الان ماشین عوض کرده 

خداروشکر اون موقع هم بد نبود جالبه که تفاوت درآمدش با مامانم که معلمه کلا 1 یا 2 تومانه و این همه بچه ها خودشون رو برای دبیری فرهنگیان میکشن.

واقعا وضعیت اقتصادی خوب نیست ولی خب از هیچ کاری نکردن که بهتره

آدم متاهل ذاتش درست باشه کسی نمیتونه مخشو بزنه

من گفتم مخش زده شده؟ چرا چرت میگین خدایی من میگم وضعش خرابه و کلا از هیچ نظری خوب نیست و کفاف خرج ی نفرم نمیده

پدر من با اسنپ ماهی نزدیک 8 تومان در میاره و مشکل خاصی نداره ولی خب رانندگی خسته کننده ست کلا 

زیربندی ماشین خراب میشه و کرایه ها اصلا نمیصرفه

خودم ٣سال پيش اسنپ بودم مدت ٨ماه هر چى در مياوردى اخر سر خرج ماشين استهلاك ميشد  الان ك با اين ...

نامزدم منم اولش میگف خوبه و مشکلی نیست حالا یهویی ماشین خراب شد بخاطر دست انداز و خراب بودن کوچه ها و.... 

البته بیشتر از 3 ساله که کار میکنه الان ماشین عوض کرده  خداروشکر اون موقع هم بد نبود جالبه که ...

دقيقا  با اين تورم سرسام اور ادم هر چقدم در بيار اخرش هيچى براش نميمونه 

الان همه ما ب فكر اينيم از مملكت خودمون بريم تا پيشرفت كنيم 

كاربر آقا هستم
خودشون که میگن به جز بنزین خرج دیگه ای نیست البته ماشین نوئه نمیدونم حالا بعد یکی دو سال کار استهلاک ...

حیف ماشین نو واسه این کار پدرت سخت در اشتباهه امیدوارم مشکلی پیش نیاد واسشون 💖