2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 48 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگر همکارا متاهل باشن و یا مجرد سالم و متعهد به خانواده

چه اشکالی داره

ایشون هم انسانه و اگر اجازه ندین بدتر حریص میشن

همسر من هم که مغازه داره تقریبا هر روز این دورهمی رو آخر شب در مغازه ایشون دارن و من همینکه روحیشون خوبه راضیم

شاید زنم بیارن توجمع آقایون تنها خیلی شایعه وگرنه نمیرن که دور هم چیپس بخورن

چرا انقدر منفی گرا هستی 

خیلیا رو دیدم که با رفیقاشون خوشن  تنهایی کسایی که  زن میارن یا عقدین یازن شون زشت یا بدن چمیدونم

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
نامزد من تا بیاد خونه غذا بخوره میشه ۱۹ تا بره نیم همش ۲ساعت بیرونه اما باهم میریم تا ساعت ۲ ۳ با رف ...

من خودم کشش ندارم تا دو و سه شب برم بیرون چون روز میرم سرکار شب دیگه یازده چشمام می‌ره 

اعصابم خورد شد اینو گفتی چکار کنم خب بخوامم خیلی گیر بدم بدتره

الکی نترس چند ساله شوهر من رفیق بازه فقط مشکل حل میکنه برای اینو اون 

خوب منم درک میکنم مردی گفتن زنی گفتن همش که نباید بهمون جواب پس بدن 

الکی نگران نباش 

ببین جنبه شوهرت بالاست 

اگر اوکیه بهش خییییلی گیر نده باهاش مدارا و مهربانی کن 

اعصابم خورد شد اینو گفتی چکار کنم خب بخوامم خیلی گیر بدم بدتره

بهتره مسافرت برین مهمون دعوت کنین مهمونی برید بخدا خودمم موندم چون شوهرم رفیق بازه خیانت کرده معتاده شده تهشم مربوط ب رفیق بازیش بوده گفتم شما شاید بتونین مانع بشین😞😞😞

با دوستاش فقط با ماشین میچرخن 

خب باهم بچرخین ! احساس میکنم خودتم خیلی پایه نیستی با شوهرت !

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤