شوهرم قبلا اصلا با رفیقاش بیرون نمیرفت الان دو سه هفته ای هست هفته ای یکی دو بار شب تا از سرکار میاد شام میخوره میگه میرم پیش همکارام یه سری بهش گفتم تو قبلا اصلا با رفیق نمیرفتی گفت دارم افسردگی میگیرم همه زندگیم شده کار کار صبح تا شب هیچ جا نمیرم هیچ احدی رو نمیبینم حوصله ام سر میره بذار هفته ای چند ساعت حداقل با دوستام باشم در حدی که حوصله ام باز بشه من خودمم شاغلم و گهگاهی با دوستای قدیمیم میرم اما زیاد نه اما الان در مورد شوهرم نگرانم نکنه رفیق بازی رو شروع کنه
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
شاید زنم بیارن توجمع آقایون تنها خیلی شایعه وگرنه نمیرن که دور هم چیپس بخورن
چرا انقدر منفی گرا هستی
خیلیا رو دیدم که با رفیقاشون خوشن تنهایی کسایی که زن میارن یا عقدین یازن شون زشت یا بدن چمیدونم
خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍