2789
عنوان

شوهرم جدیدا

729 بازدید | 48 پست

شوهرم قبلا اصلا با رفیقاش بیرون نمیرفت الان دو سه هفته ای هست هفته ای یکی دو بار شب تا از سرکار میاد شام میخوره میگه میرم پیش همکارام یه سری بهش گفتم تو قبلا اصلا با رفیق نمیرفتی گفت دارم افسردگی میگیرم همه زندگیم شده کار کار صبح تا شب هیچ جا نمیرم هیچ احدی رو نمی‌بینم حوصله ام سر می‌ره بذار هفته ای چند ساعت حداقل با دوستام باشم در حدی که حوصله ام باز بشه من خودمم شاغلم و گهگاهی با دوستای قدیمیم میرم اما زیاد نه اما الان در مورد شوهرم نگرانم نکنه رفیق بازی رو شروع کنه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوشبحال خودم

کسی با شوهرم دوست نمیشه😁

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

حق داره ، ولی بهش بگو بیا باهم بریم ک منم دلم باز شه ، ب فلاسک و چیز ساده بردارین برین بیرون باهم ، اینجوری جذبش کن ک تفریحاتتون باهم باشه و کمتر با دوست باشه

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤