2777
2789
عنوان

شوهرم جدیدا

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 48 پست

نه نمیکنه گناه داره بزار یکم اونم زندگی بهش خوش بگذره بخدا حق داره همش کار کار آدم خسته میشه 

بستگی داره دوستاش آدمای خوبی باشن یا بد 

اگه بهش همش گیر بدی ازت زده میشه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

والا آدم ط محیط کار زیاد باشه خسته میشه اما باید زمان بزاری برا رفتن به بیرون بگو حتما قبل فلان ساعت خونه باش من همیشه شوهرم و خودم شبا میریم بیرون اما شاید ۲شب خودش تنها بره میگم مرد باس قبل ۱۰ خونه باشه پیش خانمش بیشتر شد دیگه به درد نمیخوره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حق داره ، ولی بهش بگو بیا باهم بریم ک منم دلم باز شه ، ب فلاسک و چیز ساده بردارین برین بیرون باهم ، ...

آخه بابا اصلا وقت نمی‌کنیم ۹ شب میاد خونه شهر ما هم کوچیکه هیچ جا نداره بریم 

مثلا یکی دوبار در حد دو ساعت 

گیر نده بهش بدبخت نیاز داره اونم تو این دوره زمونه که برای چرخوندن زندگی باید صبح تا شب سگدو بزنن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

نزار از هفته ای یکبار بیشتر بشه. خودت پیشنهاد بده دوتایی برید بیرون و خوش بگذرونیم(البته اگه تو این کشور بشه). برید کافی شاپ و ... خیلی مراقب باش زیاد بشه یا معتاد میشه یا رفیق باز که می‌تونه به خیانت هم منجر بشه. شوهر من شرازیه اصلا حال ندارن جایی بره والا من از خدامه. 😅😅😅 کلا مردا تعادل ندارن. منم میذارمش خونه پیش پسرم گاهی میرم با خواهرام بیرون

والا آدم ط محیط کار زیاد باشه خسته میشه اما باید زمان بزاری برا رفتن به بیرون بگو حتما قبل فلان ساعت ...

آخه شوهر من تازه ۹شب میاد خونه الان تازه رفت بیرون 

مثلا یکی دوبار در حد دو ساعت 

بابا بیخیال من شوهرم شغلش آزاده صبح تا شب با شاگردهای کارگاهشه یه شب در میون تو ماه رمضون میرفت دو ساعت پیششون مافیا بازی کنه 

بعدم میگه روحیم ضعیفه 

عوضش منم آتو دارم ازش خیییلی جاها کاری را که میخوام انجام بدم یکمی مخالفه میگم منم مثل تو روحیه ام ضعیف شده درکم کن خلاصه کوتاه میاد 

به نظرم خیلی بهش گیر نده 

آخه بابا اصلا وقت نمی‌کنیم ۹ شب میاد خونه شهر ما هم کوچیکه هیچ جا نداره بریم 

خب باشه ۹ شب ی فلاسک بردار برید پارک بشینید ! مگه با دوستاش کجا میره ؟ با شما هم همونجا ها ! 

برید پارک یا پای کوه یا بام شهر حالا هرجای تفریحی ک هست 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤