شوهرم قبلا اصلا با رفیقاش بیرون نمیرفت الان دو سه هفته ای هست هفته ای یکی دو بار شب تا از سرکار میاد شام میخوره میگه میرم پیش همکارام یه سری بهش گفتم تو قبلا اصلا با رفیق نمیرفتی گفت دارم افسردگی میگیرم همه زندگیم شده کار کار صبح تا شب هیچ جا نمیرم هیچ احدی رو نمیبینم حوصله ام سر میره بذار هفته ای چند ساعت حداقل با دوستام باشم در حدی که حوصله ام باز بشه من خودمم شاغلم و گهگاهی با دوستای قدیمیم میرم اما زیاد نه اما الان در مورد شوهرم نگرانم نکنه رفیق بازی رو شروع کنه
نه نمیکنه گناه داره بزار یکم اونم زندگی بهش خوش بگذره بخدا حق داره همش کار کار آدم خسته میشه
بستگی داره دوستاش آدمای خوبی باشن یا بد
اگه بهش همش گیر بدی ازت زده میشه
خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
والا آدم ط محیط کار زیاد باشه خسته میشه اما باید زمان بزاری برا رفتن به بیرون بگو حتما قبل فلان ساعت خونه باش من همیشه شوهرم و خودم شبا میریم بیرون اما شاید ۲شب خودش تنها بره میگم مرد باس قبل ۱۰ خونه باشه پیش خانمش بیشتر شد دیگه به درد نمیخوره
نزار از هفته ای یکبار بیشتر بشه. خودت پیشنهاد بده دوتایی برید بیرون و خوش بگذرونیم(البته اگه تو این کشور بشه). برید کافی شاپ و ... خیلی مراقب باش زیاد بشه یا معتاد میشه یا رفیق باز که میتونه به خیانت هم منجر بشه. شوهر من شرازیه اصلا حال ندارن جایی بره والا من از خدامه. 😅😅😅 کلا مردا تعادل ندارن. منم میذارمش خونه پیش پسرم گاهی میرم با خواهرام بیرون