2777
2789

دندون جلوم عصب کشی نیاز داره

میترسمم:((

میشکنه باید روکش کنممم 

شما عصب کشی کردین دندون جلوهاتونو؟ دکتر میگه بخوایی مبتونم عصب کشی نکنم چون نزدیک عصبه

ولی حساس میشه

چه کنم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۱۰ تای جلو رو همزمان عصب کشی کردم

چندوقت پیش؟نشکستن؟؟؟؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من ۸ تا دندون جلوم کامل عصب کشی و کامپوزیته🥲

چندوقت پیش عصب کشی کردی؟؟؟

نمیشکنه؟؟؟:(

چندوقت پیش عصب کشی کردی؟؟؟ نمیشکنه؟؟؟:(

۴سال پیش،من بخاطر مشکلاتی که دارم مرتب دندونام خرد میشه میریزه باز میرم درست میکنم🙂

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
منم دنبال یه دکتر خوبم برم عصب کشی کنم.اونم دندونای جلو

تمام دهنم عصب کشیه کاشش این جلوییارو نباید عصب کشی میکردم😭😭میشکنن باید روکش کنم

۴سال پیش،من بخاطر مشکلاتی که دارم مرتب دندونام خرد میشه میریزه باز میرم درست میکنم🙂

عزیزم مشکلت چیه؟

منم تمامم دندونام فرت فرت خراب میشن همین جلوییامو سه بارر درست کردم

دیگه ایندفعه رسیده عصب

خب لمینت گزاشتم روش ن فعلا پارسال

لمینت و روکش فرقشون چیه؟؟؟؟

روکش بهتره یا لمینت؟ شما برای جنبه زیبایی اینکار کردین؟

عزیزم مشکلت چیه؟ منم تمامم دندونام فرت فرت خراب میشن همین جلوییامو سه بارر درست کردم دیگه ایندفعه ...

رماتیسم دارم بخاطر کورتون هایی که مصرف میکنم لثه ام تحلیل رفته🙂💔

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
رماتیسم دارم بخاطر کورتون هایی که مصرف میکنم لثه ام تحلیل رفته🙂💔

الهیی مامان منم روماتیسم داره کورتون که میخوره به شدت چاق شدع و استخونای بدنش داغون جفت مفصلای زانوش از بین رفتن

مامانم چندسالیه خاموش شده دکترش خوبیه

کدوم استانی؟

الهیی مامان منم روماتیسم داره کورتون که میخوره به شدت چاق شدع و استخونای بدنش داغون جفت مفصلای زانوش ...

انشاالله خدا بهش سلامتی بده اصفهانم