2777
2789

نی نی سایتیا خودشون یه جوکن

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوتی بود دوستم به جا اینکه بگه بابابزرگم دو تا زن گرفته گفت بابابزرگم دوتا زن کرده🤣

تویی که این متن رو میخونی،آره خود خودت🤝🏻الهی به حق بانوی دمشق🕊️خدا تمام خواسته هات رو به قشنگترین شکل ممکن اجابت کنه..🤲🏻🤍🌙

یه روز یه مرده میخوره به نرده بر میگرده 😐😐!!

کیف کردی 🙂😂٫-_:/»

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
سوتی بود دوستم به جا اینکه بگه بابابزرگم دو تا زن گرفته گفت بابابزرگم دوتا زن کرده🤣

خب بدبخت مگه دروغ گفته 😶😶🤣

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
تو خوبی

باش

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  

وای خدا بگم چی یعنی🤣🤣🤣🤣 چقققد خندیدم

این بهترین و پر خنده ترین تاپیکی بود که دیدم  

یعنی دارم غششششش 😂😂😂 نمیتونن درست تاپ کنممادنمورهحاعزهرت عقطزجه نا نل،عجلمد،تاحچ

وااااای مردم از خنددددهههههه🤭🤣

وای خدا بگم چی یعنی🤣🤣🤣🤣 چقققد خندیدم این بهترین و پر خنده ترین تاپیکی بود که دیدم     ...

خوبی 😐😐