2777
2789
عنوان

خواب نما شدن

246 بازدید | 14 پست

دوستان برای من یه موردی پیش آمده که هیچ دلیل علمی براش پیدا نکرده‌ام . چندین سال هست اکثر مکانهایی که برای اولین بار می روم ، اون مکان را قبالآ در خواب  دیده ام و کاملا برام آشنا هست . حتی یک بار در سن دوازده سالگی برای اولین بار به روستای یکی از دوستان پدرم رفتیم به محض ورود به خانه آنها گفتم پشت این خانه باید یک باغ انگور باشد و بعد از آن هم یک زمین زراعی که جوی عمیقی از وسط آن میگذرد . دقیقا هم همین طور بود .( بارها آن خانه و باغ را در خواب دیده بودم و همیشه هم یک خرگوش از وسط علفهای اطراف جوی آب فرار میکرد) . حتی یکی از جمع صاحب خانه گفت مگر قبالآ اینجا آمده ایی که اینقدر دقیق آدرس میدهی . . البته موارد اینچنینی زیاد برایم پیش میآید . به روح هم اعتقاد ندارم که بگویم در خواب روحم به آنجاها میرود . حتی چندین سال که از شهر زادگاهم دور بودم وقتی که برگشتم خیابان جدید و ساختمان های اطراف آن را به وضوح در خواب دیده بودم . آیا کسی دلیل علمی این مورد را میداند ؟

این کاربری دست دونفر هست  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله برای منم چند بار پیش اومده 

مثلا سرکلاس بودم اما همه چیز برام تکراری بوده

دختر قد بلندم😁 اینجا قراره با مهربونی صحبت کنیم 💕آدما به اندازه کافی بد این دنیا رو دیدن دل همو نشکنیم 👀🤗
دیگه

همش همینجوریه . مثلاً توی خیابون ایستاده بودم شروع کردم بلند وای وای کردن در همین حین یک ماشین سنگین از روی یک موتوری رد شد و راکب موتور در جا کشته شد ولی قبل از اتفاق من صحنه رو در خواب دیده بودم و می‌دانستم چه میخواهد بشود .

این کاربری دست دونفر هست  

احتمالا روح شما از نظر زمانی چند دقیقه جلوتره،و اتفاقات آینده رو زودتر میتونه پیش بینی کنه.

این نیروی خیلی خوبیه.

قدرش رو بدون.🌹💎❤️

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن

عزیزم چیزی که شما گفتید کاملا مربوط به روح هست و اینکه به وجود روح اعتقاد ندارید، دلیل نمیشه که روح نداشته باشید. اینطور چیزا رو نمیشه با علم ثابت کرد چون گفتید که هیچ پیش زمینه ای نداشتید، پس اطلاعاتی وارد ذهنتون نشده و ضمیر ناخودآگاه هم دخیل نبوده. بحث روح خیلی گسترده تر از چیزایی هست که شنیدیم و باید عمیقا درباره اش تحقیق کنیم. علم ابزار مطالعه درباره روح رو نداره. اینکه  بخوایم اینطور خواب ها رو با علم تفسیر کنیم، مثل اینه که بخوایم مسئله ریاضی رو با میکروسکوپ حل کنیم  

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
عزیزم چیزی که شما گفتید کاملا مربوط به روح هست و اینکه به وجود روح اعتقاد ندارید، دلیل نمیشه که روح ...

گلم من شنیدم که هر جسمی از خودش امواجی صادر میکنه . امواج ناشی از مکانها در ذهن  ما ثبت میشه و به اشکال مختلف نمود پیدا میکنه که یکی از اشکال اون میتونه رویا باشه . 

البته هیچ مقاله علمی معتبری در این زمینه مشاهده نکرده‌ام و صحت و سقم این موضوع رو  نمیتونم بپذیرم . 

این کاربری دست دونفر هست  

گلم من شنیدم که هر جسمی از خودش امواجی صادر میکنه . امواج ناشی از مکانها در ذهن   ...

درباره مکان ممکنه این احتمال وجود داشته باشه اما چیزی که ردش میکنه تجربیاتی هست که خودتون بیان کردید. امواج جزئی از جهان مادی هستن و وابسته به زمانن. طبیعیه که زمان آینده در حال حاضر موجی ارسال نمیکنه چون در جهان مادی آینده فعلا موجود نیست، اما شما حادثه ای رو در خواب دیده بودید که بعد دقیقا به وقوع پیوست. از این نوع تجربیات خیلی وجود داره که نمیشه با امواج توضیح داد.

«اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم»
درباره مکان ممکنه این احتمال وجود داشته باشه اما چیزی که ردش میکنه تجربیاتی هست که خودتون بیان ...

کاملاً درست می‌فرمایید . در بعضی موارد صدق میکنه نه در همه . 

عزیزم تحصیلات و کار شما چی هست ؟ 

این کاربری دست دونفر هست