2777
2789
عنوان

سزارین تقلبی!

527 بازدید | 51 پست
خانوما دوستم بچش سفالیکه میترسه از زایمان طبیعی.من خودم زایمان طبیعی کردم، هرچی میگم خوبه فحشم میده 😐😂😂😂 خلاصه میخواد بده سونوشو با فوتوشاپ سفالیک رو بکنن بریج.میخواد ببینه فقط سفالیک بشه بریج جمله درست میشه یا اینکه چیز دیگه ای نوشته. لطفاً اگه کسی بریج هست یه نگاه توی سونوش کنه ببینه چی نوشته. برای دوستم اینو نوشته: single viable active fetus in cephalic presentation سفالیک بشه بریج حلّه؟؟؟

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خخخخخ حالل که دستش تو فتشاپه بچه رو هم بگردونه تو سونو که پیداست
تاپیک آموزش خیاطی لباس کودک آموزش خیاطی 1 ای غم آی غصه .... بله با شمام با خود شخص شخیص شما..... چخههه چخههههه پیشششتته پیشششششته
عکسشم لابد میخاد با فتوشاپ درست کنه
خدایا زیبا ترین لحظه ها را نصیب مادرم کن زیرا او بهترین لحظه هایش را بخاطر من از دست داده است. . . فاجعه تلخ زندگی من از ۲۸ آذر ۹۶ اتفاق افتاد من دیگه مادر ندارم قلبم هم با مادرم رفت زیر خاک. لطفا یک صلوات مهمونش کنید
گوش نمیده.خودش پرستاره دیده زایمانو ترسیده. شیرازیم اینجا به هیییچ عنوان سزارین انتخابی انجام نمیدن. میگه نمیزارن معاینه کنن.با هودم سونو رو همه جا میبرم که دردم گرفت تو کیفم باشه. خواستن معاینه کنن جیغ ویغ میکنم که میترسم. من موقع زایمانم دیدم که زنا میترسیدن نمیزاشتت معاینه کنن

مدرس حرفه ای گلدوزی تخصصی، پیج: el.dookht. سایت آموزش آنلاین(دوره ها تا ماه آینده بارگزاری میشه): www.elnazmehregani.com

واست میگیناااا عکسشو میخواد چکار کنه خنننگ 😐😂😂😂😂

خیلی نگرانه توی حاملگی آبله مرغون گرفت ایشالا بچه سالم باشه.نگرانیش یه طرف ترسش از زایمان طبیعی هم یه طرف