2777
2789

سلام بچه ها،دلم از مادرشوهرم خیلی گرفته،خیلی بین منو جاریم فرق میزاره،من عروس اولم و بشدت کم زبون و عرضه پاچه خواری ندارم و اگه بهم ظلم کنه ،آروم اشک میریزم و نمیدونم چرا نمیتونم جوابشو بدم

عروس دومی که اومد کلا منو گذاشت کنار و با اون گرم گرفت،خیلی روزای سختی بود برام ولی کنار نکشیدم،بین بچه هامون زمین تا آسمون فرق میزاره،چند سال گذشت و اون جدا شد رفت ،یکم با من خوب شد و عروس سوم رو گرفت،باز با اون گرم گرفته و منو تحویل نمیگیره

چند ماه پیش جاریم سقط کرد،مادر شوهرم زنگ زد که ببرمش دکتر چون یه بچه کوچیک داره،خودش نشست بچه اونو نگه داشت منم عروسشو بردم دکتر تا بچه رو سقط کرد

بعدشم گفت من بهت زنگ زدم که اگه میاین باغ که ناهار براتون درست کنم،یعنی زنگ نزدم بیای عروسمو ببری دکتر(میخواست منت سرش نباشه)

گفتم خب بزارید شوهرم بیاد ببینم میاد باغ که غذا برا ماهم درست کنین

یهو گفت نه دیگه،باغ نمیرم،عذاب وجدان دارم فلانی سقط کرده تازه،بخام تنهاش بزارم،وایمیستم پیشش😐

حالا ۵شنبه به من زنگ زد احوالمو بپرسه،گفتم بچم رشد نکرده باید سقطش کنم،گفت اگه کار داری که بیام

گفتم ممنون،وایمیستم شوهرم بیاد،میترسم تنها،دارو بخورم باید یکی پیشم باشه

حالا از اون روز یک زنگگگگ بهم نزده بگه مردی یا زنده ای

خیلی داغونم

باخودم گفتم اگه زنگ زد،گوشی رو بر نمیدارم .باز به ذهنم رسید که اگه زنگ زد گله کنم که چرا اینقدر بین عروسات فرق میزاری

آخه تا کی خفه شم و هیچی نگم

به نظرتون چیکار کنم

چجوری بتونم تمام دلخوریامو بهش بگم تا یکم سبک بشم

اگه یاد دارین،یادم بدین

هم من هم شوهرم خیلی مظلوم و آرومیم

فک میکنم برا همین بامن خوب نیست

چون شوهرم نمیتونه ازم دفاع کنه خودمو از اون بدتر

ولی جفت برادر شوهرام خیلی زبون دارن

اگه بخام دخترمو یه روزی عروس کنم حتما به این توجه میکنم که پسره چقدر عرضه داره و چقدر خانوادش دوسش دارن

به نظر من خیلی موثره

منکه واضح میگم .. اگه از چیزی ناراحت بشم میگم و دلم سبک میشه

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محلش نده زنگ زدکه زد نزدنمیخادتوبزنگی کم محلیش کن توهم برای کاراشونم زنگ زدن بگونمیتونم بیام بهونه بیار تابفهمه چقدرکارش زشته

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

وای چقد بیکاری، من کنار مادرشوهرم نشسته بودم فیلم عقد نگا میکردیم، یهو بهم گفت نگا فلانی (عروس کوچیکه ش) چقققد قشنگ میرقصه ماشالا، حالا اون راه هم نمیتونه بره چه برسه به رقص، منم یه چش غره دور از چشم همه به مادرشوهرم رفتم آروم بهش گفتم نگی دیگه جایی بهمون میخندن. 

این یکی از کارهاشه، البته من بشدت باهاش خوبم بخدا خونه ی من میاد یکماه می مونه، ولی تو بگو برام مهمه چی میگه، بخخخخدا اگه کوچکترین اهمیتی بدم. تازه تو روش میگم بدجنسی درنیار دیگه مامان، مهربون باش.

تو دیگه خیلی بیکاری ک مهمه برات مادرشوهر با کی خوبه با کی بده، والا

سلام ازکسی توقع نکن ومحبت گدایی نکن وخودتو پایین نیار فقط ازخدا و اهل بیت حاجاتت رو بخواه

یعنی اگه بهش گله کنم،ازش محبت گدایی کردم

ولی به نظرخودم تو همه این سالها اشتباهم این بوده که هر کاری سرم در آورده ،هیچی نگفتم

اینا رو دل خودم سنگین شده و خودمو میخورم

ولی اونی که منو اذیت کرده راحت زندگی میکنه و تازه الان که خودمو کنتر کشیدم و رفتو آمدمو خیلی محدود کردم،منو مقصر میدونه و میگی ما که کاری نکردیم

چون هیچوقت نگفتم ازشون ناراحتم

وهیچوقت هم عرضه نداشتم گله کنم

همش تو خودم میریزم

اینبار میگم گله کنم

به نظر من که چیزی نگو فرق میزاره تو هم بزار!!!فاصله میگیره تو هم بگیر !!!چیزی  که عوض داده که گله نداره حالا وسط حرف هاتون موقعیتش شد یه اشاره بیا چرا فاصله گرفتی ! برا سقط هم اگه مادر و خواهرت پیشت باشن بهتره اگه نمیشه همون همسرت باشه برات کافیه .منت خانواده همسر بالا سرت نباشه بهتره

محلش نده زنگ زدکه زد نزدنمیخادتوبزنگی کم محلیش کن توهم برای کاراشونم زنگ زدن بگونمیتونم بیام بهونه ب ...

زنگ که اصلا نمیزنم

ولی یکم بهم برخورد چرا برا اون اینجوریه برا من اینجوری

محبتامم خیلی وقته قطع کردم

کلا عوض شدم ولی بازم وقتی بهم زنگ میزنه جوری صحبت میکنم که انار ازتون دلخور نیستم

اینم بگم فقط وقتی باردارم جویای احوالمه،

بعدش دیگه تموم

آخه دوسال پیشم حامله بودم ،اونم متاسفانه سر دوماه سقط شد و تلفنای مادرشوهرمن سقط شد😂

یعنی اگه بهش گله کنم،ازش محبت گدایی کردم ولی به نظرخودم تو همه این سالها اشتباهم این بوده که هر کار ...

دیگه گذشته الان گفتنش فایده نداره فقط خودتو اذیت میکنه چون چیزی عوض نمیشه اونا هم گردن نمیگیرند و عذرخواهی نمیکنند

حساس نباش رو رفتارشون بشین زندگیت رو بکن همسرت مهمه

اونااصلا مهم نیستند 

وای چقد بیکاری، من کنار مادرشوهرم نشسته بودم فیلم عقد نگا میکردیم، یهو بهم گفت نگا فلانی (عروس کوچیک ...

نمیدونم

شایدم واقعا بیکارم

ولی چون مادرشوهرت باهات خوبه اینو میگی

اگه نبود،مطمئنم نظرت عوض میشد

ولی چشم غره رو خوب اومدی دمت گرم😉

زنگ که اصلا نمیزنم ولی یکم بهم برخورد چرا برا اون اینجوریه برا من اینجوری محبتامم خیلی وقته قطع کر ...

تلفن زدباهاش سردحرف بزن زدوم قطع کن من الان چندوقته بامادرشوهرپدرشوهرم سردسلام واحوال پرسی میکنم وسرسنگینم

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎
خیلی اخلاق خوبی داری اگه از ذات خودته،که هیچی اگه تازه یاد گرفتی و قلق داره به منم بگو

منم اوایل اگه از چیزی ناراحت میشدم نمیگفتم .. یا ب همسرم گلایه میکردم یا الکی چن روز قیافه می‌گرفتم و اونام دردمو نمی‌دونستن.. 

ی بار همسرم گف مگه تو زبون نداری.. ؟؟!! برا من دو متر زبون داری ولی برا بقیه ... برو علتشو بگو بفهمن و دیگه کاراشونو تکرار نکنن و اینکه بهتره من تو بحث زنونه دخالت نکنم .. دیدم راس میگه از اون ب بعد همیشه میگم 

مثلا ی بار مادرشوهرم ی جا دعوت شده بودم دیقع ۹۰ گف بم منم قهر کرده بودم مثلا میخواستم نرم .. بعد ی لحظه فک کردم گفتم اگه نرم خوشحال میشن زود با سرعت برق و باد شیک و پیک کردم و رفتم دیدم با جاریم ی جا با اعتماد ب نفس نشستن ..

تو جمع گفتن چرا دیر کردی منم قشنگ با صدای بلند گفتم ب لطف مادرشوهرم .. ۳ ساعت قبل بم خبر داد .. یکمم گلایه کردم و تو جمع خرابش کردم از اون ب بعد اون کارش تکرار نشد الان هر جا دعوت بشیم اگه ب مادرشوهرم بگن ک مثلا ب منم بگه همون دقیقه زنگ میزنه ک فلانی برا فلان روز دعوتت کرده😂 

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
تلفن زدباهاش سردحرف بزن زدوم قطع کن من الان چندوقته بامادرشوهرپدرشوهرم سردسلام واحوال پرسی میکنم وسر ...

یعنی میگی گله نکنم؟

سرد که سرد شدم ولی پشت تلفن نمیتونم سرد باشم

البته گرمم نمیگیرم زیاد