2777
2789
عنوان

اگه مادرشوهرم زنگ زد چجوری باهاش صحبت کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 35 پست
نمیدونم شایدم واقعا بیکارم ولی چون مادرشوهرت باهات خوبه اینو میگی اگه نبود،مطمئنم نظرت عوض میشد ...

مادرشوهر من از اون قدیمی بدجنساس که چه بلاهایی سرم آورد. بخدا یکبار خواهرشوهرم اومد گفت تورو خدا ببخشید دیروز تو مهمونی مامانم خیلی متلک بارت کرد. با تعجب گفتم وا کدوم متلک، یعنی هی میگفت من هی میگفتم عه اینم گفت!! یعنی بخدا انقد برام بی اهمیته اصلن نفهمیده بودم چقد توی جمع متلک بهم گفته، جالبه همه ناراحت شده بودن جز خودم، یا مثلن خواهرشوهرام زنگ میزدن که از فلان وقت که مادرم فلان کاررو در حقت کرد همش مریضه نکنه نفرینش کردی، بعد من اصن نمیدونستم راجب چی حرف میزنن!!!

تازه چندسال نزاشت ازدواج کنیم انقد ازمن متنفر بود. انقد بیخیال بودم و برام کارهاش و حرفاش بی اهمیت بود خودش خسته شد و خوب شد.

عزیزم توام زیادی جدیش گرفتی، بیخیال بابا زندگیتو بکن، اون خودشم دوس نداره میخوای تورو دوس داشته باشه. والا. حساس نباش و راحت زندگی کن. حالا لکسوس خریده برا عروس محبوبه!!! همون بهتر محبوب نباشی

یعنی میگی گله نکنم؟ سرد که سرد شدم ولی پشت تلفن نمیتونم سرد باشم البته گرمم نمیگیرم زیاد

همون سرسنگین باشی وزیادصمیمی نباشی خودش میفهمه

😐کنارم گذاشتی که تلخم کنی شرابی شدم ناب حسرت بکش😏😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم اوایل اگه از چیزی ناراحت میشدم نمیگفتم .. یا ب همسرم گلایه میکردم یا الکی چن روز قیافه می‌گرفتم ...

منم یه دوماهی نرفتم،برادرشوهرم که از زنش جداشده،از شوهرم پرسیده چرا نمیاین

شوهرم گفته برای فلان چیز

اونم اومد خونمون باهام صحبت کرد که بگو از چی ناراحتی،تا تو نگی کسی نمیفهمه،بعدشم قبلا هر کاری کردی هرجوری بودی،الان نباش

میدونم درست میگه ولی هنوز نتونستم سر گلایه رو باز کنم

روز پدر و مادر که نرفتم وای روز عید به اصرار مامانم رفتم ولی روبوسی نکردم

از دور دست دادم ،کلی جا خوردن

ولی خیلی دوست دارم بتونم مثل شما حرفمو بزنم

باید دلو به دریا بزنم و از یک جایی شروع کنم تا روم باز بشه

حالا منم خواستم قدم اولو بردارم و پشت تلفن به مادرشوهرم گله کنم که اینجا همه میگن،هیچی نگو😐😔

منم یه دوماهی نرفتم،برادرشوهرم که از زنش جداشده،از شوهرم پرسیده چرا نمیاین شوهرم گفته برای فلان چیز ...

ن برعکس من میگم بگو .. درسته سنم کمه ولی تجربم خیلی زیاده در این مورد .. تا نگی نمی‌فهمن چون منم دقیقا مث شما بودم اوایل الان دیگه راه افتادم و اینام خیلی عوض شدن

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
مادرشوهر من از اون قدیمی بدجنساس که چه بلاهایی سرم آورد. بخدا یکبار خواهرشوهرم اومد گفت تورو خدا ببخ ...

تو نی نی سایت همه میخان خانواده شوهر رو دور کنن ،من نمیدونم چرا ناراحتم ک ازم دورن

واقعا قدر داشته هامو نمیدونم

شوهرم اینقدر خوبه که خدا میدونه

خانواده خودم همین طور

فقط از دست مادرشوهر و پدرشوه م اذیتم که البته پدر شوهرمم اون سیخ میزنه و یادش میده وگرنه خودش فکر نکنم اونقدر باسیاست باشه

میدونی کلا اخلاقم یه جوریه دوست دارم همه باهم خوب باشن

رفتو آمد کنن،ناراحتم از اینکه یکی اینجوری باشه

بخدا دلش از سنگه

بدجنسه اصلا وبسیار مغرور

حالا به قول شما زیادی جدی گرفتمش

باید یکم رو خودم کار کنم

ن برعکس من میگم بگو .. درسته سنم کمه ولی تجربم خیلی زیاده در این مورد .. تا نگی نمی‌فهمن چون منم دقی ...

آره 

تصمیم دارم بگم

وگرنه خیلی احساس بیعرضه بودن بهم دست میده

باید شروع کنم و همه کاراشو بگم

آخه یه بار مادرشوهرم چشمشو عمل کرده بود،من رفتم که جمش کنم،جاریمم اومده بود،اون روز بیشتر از هر دفعه بچه هامون سروصدا کردن بعد مادر شوهرم اومد به من گفت یک کدومتون واستین

پیش دوتاییمون نگفت ،فقط به من گفت

خب یعنی خیلی محترمانه منو رد کرد

منم اومدم خونه تا اون جا یم جمش کنه

بعد دوروز زنگ زدم احوالشو بپرسم که گفت اون یکی هم بعد رفتن من رفته و اصلا پایین نیومده،طبقه بالا میشینه

گفتم میخاین که بیام

گفت نه نمیخاد دستت درد نکنه،چند بارم گفتم،گفت نه

بعد الان که صحبتش میشه،یه جوری صحبت میکنه که انگار من نرفتم جمش کنم و منم هیچوقت نگفتم که منو نخواستی که دورت باشم وگرنه تا تهش میموندم بخدا

کلا من آدم دست و پایی هستم

تو نی نی سایت همه میخان خانواده شوهر رو دور کنن ،من نمیدونم چرا ناراحتم ک ازم دورن واقعا قدر داشته ...

من که رفت و آمدمو دارم با خیال راحت. منم دقیقن دقیقن مثل توام. با خیال راحت برو و بیا چون بچه ت بعدن خیلی ضربه میخوره اگر از خونواده پدریش دور باشه. من اگه میخواستم ناراحت شدم کلی مهمونی و تفریح رو از دست میدادم. خانمهای نی نی سایت هم همه در اشتباهن چون بچشون بد ضربه میخوره. توام الکی خودتو از رفت و آمد محروم نکن برو پلاس شو بروی خودتم نیار هیچ کدوم کارهاشونو. خودشون خسته میشن. والا خونواده های خودمون صدبرابر بدترن منتها اونا رو بدل نمیگیریم خونواده شوهر خار دارن

آره  تصمیم دارم بگم وگرنه خیلی احساس بیعرضه بودن بهم دست میده باید شروع کنم و همه کاراشو بگم ...

چ بهتر....

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش
من که رفت و آمدمو دارم با خیال راحت. منم دقیقن دقیقن مثل توام. با خیال راحت برو و بیا چون بچه ت بعدن ...

نه

خانواده من واقعا خوبن،مهربونن

همیشه میگفتم کاش خانواده شوهرم خوب بودن ،خانواده خودم اینقدر بی عاطفه بودن

چون ادم از خانواده خودش هر چقدرم بد باشن،نمیگذره

وای خیلی خوبه که خانواده شوهر خوب باشن

الان یکی از عروسامون همینجوریه

خانواده مارو بیشتر از خانواده خودش دوست داره ولی خانواده خودش رو هم با تمام بدیاشون،ول نکرده

چون ته تهش خانوادشن دیگه

نه خانواده من واقعا خوبن،مهربونن همیشه میگفتم کاش خانواده شوهرم خوب بودن ،خانواده خودم اینقدر بی ع ...

خدا رو شکر عزیزم بخاطر خونوادت.

خب توام بیخیال شو و رفت و آمدتو ادامه بده. ببین فرمولش میدونی چیه؟ مادرشوهرت هرکاری کرد تو عادی عادی باش انگار نه انگار رفتارش زشته خوبه چیه. اینجوری خودش خسته میشه و عادی میشه

خدا رو شکر عزیزم بخاطر خونوادت. خب توام بیخیال شو و رفت و آمدتو ادامه بده. ببین فرمولش میدونی چیه؟ ...

مادرشوهر من خیلی باسیاسته

مثل بعضیا نیست جلو جمع تیکه بندازه که بتونی جوابشو بدی

مار هفت خخطیه که لنگه نداره

همچین نیشت میزنه که فقط به خودت میپیچی

تو فامیلم جوریه که جلو پاش بلند میشن اینقدر که چهره خندون و موجهی داره

خیلی پرکرده و باسیاسته

من هیچی نیستم جلوش ولی باید شروع کنم و از عهدش بر بیام

مادرشوهر من خیلی باسیاسته مثل بعضیا نیست جلو جمع تیکه بندازه که بتونی جوابشو بدی مار هفت خخطیه که ...

از مادرشوهر من بدتر نیست که، صدای ملیح نمازخون اخلاق عالی اصن ببینیش میگی فرشته ی مهربانه، بقول تو نیش میزنه در حد خرمگس. 

بیخیال تو از پسش برمیای. بیخیالی روی همه جواب میده، روی همه، خیالت راحت. برو جلو گلم، تو میتونی ❤❤❤❤

از مادرشوهر من بدتر نیست که، صدای ملیح نمازخون اخلاق عالی اصن ببینیش میگی فرشته ی مهربانه، بقول تو ن ...

اتفاقا مادرشوهر منم همینه😂

پس قشنگ میفهمی چی میگم

چهره آروم،نماز خونه،خنده رو

ما باهم همسایه بودیم

منو داداش کوچیکا عاااااشقش بودیم هاااا😂

الانم داداشام خیلی دوسش دارن چون نمیدونن چیه لامصب

از مادرشوهر من بدتر نیست که، صدای ملیح نمازخون اخلاق عالی اصن ببینیش میگی فرشته ی مهربانه، بقول تو ن ...

فیلم ملکوت رو اگه دیده باشی

زن اون آقایی که رفت تو کما،،،،که دامادش وصیت نامه رو به نفع خودش عوض کرد

مادرشوهر من از لحاظ قیافه و آرامش،اون خانمست😂