2777
2789
عنوان

صرفا برای درددل و سبک شدن مینویسم

277 بازدید | 29 پست

سلام

بیاید نظر بدید کی مقصره البته که خب تو یه تاپیک نمیشه کل جزییاتو گفت ولی تا حدی توضیح میدم

بیشترم قصدم درد دله شاید

میگم تا سبک بشم

همسر من کارش طوریه که صبح تا شب سرکاره کلا شاید دو ساعت بیدار من تو خونه ببینمش

روزای تعطیلم به کل خوابه و میگه کمبود خواب دارم چون ساعت کاریش زیاده تو روزای هفته

انقدرم دغدغه کاریش زیاده که همممش فکرش مشغوله و بی حوصله س

من فقط دلم به آخر هفته ها خوشه که یه روز خونه باشه که اون روزم یا خوابه یا اگه هم بیرون بریم مدام یا تلفنی حرف میزنه یا تو فکر کارا و برنامه هاشه کلا

جمعه که همه ش همینجوری به خواب و کسالت گذشت

شنبه من تا شش صبح با بچه بیدار بودم دیگه خوابیدم  بیدار شدم که همسرمم همون وقت بیدار شد صبحانه مختصر خوردیم و کارای معمول

چند ساعت بعد همسرم رفت از خونه مادرش برامون نهار کنار گذاشته بود غذا بگیره منم بچه م خیلی اذیت میکرد بردم بخوابونمش

من بچه م خیلی نق نقوئه و موقع خوابش خیلی خیلی خیلی اذیتم میکنه مدام موقع شیر خوردن گازم میگیره چنگم میزنه خلاصه منو به خدا میرسونه تا بخوابه

شوهرمم کللللی طولش داد تا برگشت

چون خانوادش مهمان از شهرستان براشون اومده و هر چقدر که شوهر من وقتی خونه س بی حوصله س پیش فامیلای خودش اهل شوخی و خنده س و میدونستم رفته اونجا به بگو بخند

وقتی برگشت تازه من بچه م رو خوابونده بودم و انقدرررر از اذیتاش خسته و کلافه بودم که حد نداشت

شوهرم که اومد از اتاق اومدم بیرون خودشم میدونه که چقدر بچه کلافه میکنه تا بخوابه

بهش گفتم جونم دراومد تا خوابید و خودمم رفتم رو مبل دراز کشیدم.

انتظار داشتم یه خسته نباشیدی بگه یه حرفی بزنه یا بگه بیا تا خوابه غذا بخوریم چون از وقتی بچه دار شدیم تایم تنها بودنمون از بین رفته

دیدم خودشم دراز کشید رو مبل سر تو گوشی غذا هم رو جاکفشی گذاشت نه هیچ حرفی نه هیچی

دیدم اینطوریه سرمم از کم خوابی درد گرفته بودم رفتم پیش بچه م دراز کشیدم دیدم ایشونم رفت اون اناق باز خوابید

من واقعا حالم بد بود بهم ریخته بودم

از خستگی روحی سر و کله زدن با بچه

از بی احساسی و همیشه خواب بودن شوهرم

از کم خوابی 

ازینکه میبینم اصلا همسرم درک نداره من نیاز به محبت دارم نیاز به این دارم باهام حرف بزنه یه روز که خونه س سعی کنه یکم جو خونه رو شاد کنه نه اینکه فقط بخوابه

🌷

حس میکردم دلم داره میترکه

رفتم بهش گفتم برو بخواب پیش بچه من میخوام یکم برم بیرون تنهایی راه برم

گفت عههه من دارم میخوابم

گفتم خب برو پیش بچه بخواب من حالم خوب نیس میخوام برم بیرون

گفت صبر کن بچه بیدار شه باهم بریم گفتم نمیتونم میخوام با خودم تنها باشم کلافه ام اعصابم خرده و رفتم بیرون صدام زد دیگه توجه نکردم و رفتم یکم راه رفتم و برگشتم..‌‌.

بچه هنوز خواب بود و شوهرمم کنارش تو چرت

حالا ازون وقت تو قیافه س برای من

نه باهام حرف میزنه نه هیچی

بیدار که شد رفت بیرون بدون اینکه بگه کجا میره و بعدش باز اومد خوابید

خسته شدم ازین وضع

از اینهمه فشار از تنهایی ازینکه شوهرم همیشه تو خودشه همیشه خسته س همیشه میگه سرم درد میکنه

حتی وقتی باهاش بیرون میرم بهم خوش نمیگذره از بس تو فکر بدهی و چک و مسائل کاری و کوفت و زهره ماره

اصلا فکر نمیکنه منم آدمم نمیفهمه خستگی کارش رو انرژی منفی کارش رو نباید بیاره تو خونه 

از سر و کله زدن با بچه

از همه چی

گاهی دوست دارم بمیرم

ولی دلم واسه بچه م میسوزه

فکر میکنم اصلا شوهرم درک نداره من لابد خسته بودم دلم تنهایی میخواسته که گفتم میخوام یکساعت مال خودم باشم 

همون یک ساعتی هم که رفتم که هیچ آزاری هم نه به خودش رسوندم نه بچه به من روا نداره و میخواد انقدر حرصم بده که همونم از چشمم در بیاره

کاملا میفهمم منظورشو میخواد بگه چرا تنها رفتی

چرا صبر نکردی باهم بریم

اگه هم همین حرفا رو بهش بزنم اصلا درک نمیکنه انقدر بحث رو میپیچونه تا تو رو مقصر جلوه بده

🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که به فکرزندگیش باشه دنبال راه وچاره میشه برامشکلش نه اینکه بگرده دنبال مقصر😁خواهرمن همیشه یادت باشه اگه زندگی رو شروع کردی وبه مشکل خوردی دنبال راه وچاره مشکلش بگردنه دنبال مقصراینجورهیچ وقت نمیتونین مشکلاتتون حل کنین وهمدیگه رو مقصرمیدونین ومشکلاتتون بیشترمیشه

خب همه اینارو بازبون نرم بهش بگو  شاید مشکلی داره

نه بابا مشکلی نداره

مدلش همینه

میگه فکرم که مشغوله کلا حوصله هیچی رو ندارم

منم درکش میکنم خیلی باهاش راه میام

ولی گاهی بخدا کم میارم

چیزی هم نیست که فهمیدنش درک بالایی بخواد داره با چشم میبینه

🌷

خوب عزیزم شما ک ب این خوبی حرف میزنید همینا رو ب خودش بگو یا نمیتونی رو در رو بهش گیامک بده من خودم همیشه همین کارو میکنم چون همسرم زود از کوره در میره این مواقع بهش پیام میدم و تمام حرفامو بهش میگم ب شما هم پیشنهاد میکنم اینکارو بکنید اقایون مثل ماخانوما باهوش نیستن🤭🤭که با تغییر رفتارامون متوجه حرف دلمون و ناراحتیمون بشن باید به‌ گوشزد کرد 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
این روزا رو گذروندم وهمه راههایی که به فکرم میرسیدو انجام دادم ولی فقط بیشتر بدهکار شدم الان خسته ای ...

آره خیلی خسته ام

خیلی روانم بهم ریخته س

اطرافیانمم بهم واقعا کمک میکنن ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم

همه ش حس ناکافی بودن دارم

🌷

دقیقا دقیقا زندگی منم همینه .. من سه تا بچه دارم 

و خیلی کم از خونه میرم بیرون 

گاهی اقایون فکر میکنن  کل هفته سرکارم حالا یه روز هم خونه ام خانمم همش غر میزنه و ....

ولی نمیدونن غر زدنای ما یعنی بیا باهام حرف بزن بیا کنارم باش بریم بیرون و ....

من شهر غریبم و کسی نیست باهاش رفت و اومد کنم و البته با سه تا بچه سخت هم هس جایی برم 

ولی شماهم خونه نمون .. برو خونه مادرت . مادرشوهرت نوه براشون خیلی عزیزه .بده نگه دارن و شما استراحت کن یا برو باشگاه و خرید و .....

کار میکنه برا رفاه تو پس استفاده کن 

😊❤️😊
نه بابا مشکلی نداره مدلش همینه میگه فکرم که مشغوله کلا حوصله هیچی رو ندارم منم درکش میکنم خیلی با ...

خب بهش بگو مشغولیات فکریت رو بزار برای بیرون خونه 

فضای زندگی رو داری برام سخت میکنی 

منم حالم بده وقتی میبینم تو اینجوری هستی 

با ارامش این حرفا رو بزن 

بیشترم سعی کن موقع صحبت کردن دستاشو بگیری نوازشش کنی

آره خیلی خسته ام خیلی روانم بهم ریخته س اطرافیانمم بهم واقعا کمک میکنن ولی نمیدونم چرا خوب نمیشم ...

چون یه زن صد نفرم دورش باشه دلش می خواد شوهرش درکش کنه حداقل با زبون که متاسفانه بعضی مردا نمیفهمن