2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار یا خوش قیافه؟

1733 بازدید | 60 پست

سلام خانما از اقوام برای کسی خواستگار اومده حالا این دخترخانم تو انتخاب به مشکل برخورده که به کدوم  خواستگارش جواب مثبت بده اولی خیلی خوش قیافه و خوش تیپ و خوش استایله یه چی بگم در حد مدل ها واقعا قیافه ای نظیرش رو کم دیدم از این چهره اروپاییای جذاب هست  هرجا میره از تیپ و قیافش تعریف میکنن از نظر اخلاق هم خوبه و سطح مالیش در حد متوسط هست

دومی قیافش معمولی ولی خیلی پولداره اخلاق اون هم خوبه

این دختر خودش چهرش کاملا اروپاییه با چشم رنگی موهای بور و اندام فوق العاده رو فرم و خوش تیپه یعنی قشنگ نیمه دیگه اون پسر اولیه و از نظر ظاهری خیلی بهم میان کاملا شبیه مدل های اروپایی هستن قیافه هر دوشون غربی هست  ولی خانواده دخترم از نظر مالی متوسط رو به پایین هستند حالا مونده چیکار کنه میگه به هیچ کدومم حسی ندارم و فقط میخوام ازدواج کنم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دومی اگه چهره متوسطی داره اگه چهرش خوب نیست که نه 

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

وا این بچگانه ترین مدل ازدواجه

انتخاب بر اساس چهره یا پول!!!! دقیقا دست گذاشته رو احمقانه ترین نوع انتخاب

مخصوصا اون جنله اخری که گفتی میگه فقط میخوام ازدواج کنم بیشتر ادمو مطمئن میکنه که ملاک هاشو داره سطحی و بچگانه در نظر میگیره

مگه زندگی رمان یا خاله بازیه

چند سالشه دختره؟ فک کنم یه دختربچه ۱۵ ساله ست

اللهم صل علی محمد و آل محمد❤... لطفا درخواست دوستی ندید

وقتی حسی نداره اخه چرا باید ازدواج کنه... 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
پولدارع

یعنی پول مهم تره منم بهش گفتم دومی قیافه بعد یه مدت عادی میشه در ضمن خودشم خیلی خوشگله واقعا به جرات میگم از خیلی از مدل ها هم قشنگتره

پس زیاد براش زیبایی اهمیت نداره