2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار یا خوش قیافه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733 بازدید | 60 پست

ولاااا دومی 

تو زمونه ای هستیم پول همه چیه

همون چهره های زیبای راروپایی  که میگی 

چند ماه دیگه رفتن زیر یه سقف بخاطر زیر فشلر بودن خیلی از مشکلات  کاملاااا سومالی میشن 😬😬😬😬

با پول اسایش بخرین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا خوشگلی فقط به درد فرزند خوشگل آوری میخوره😅😅😅

پول نداشته باشی غم و‌غصه ی بی پولی خوشگلیتو از بین میبره 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
هیچ کدوم باید بگرده ببین کنار کی حال دلش خوبه نه معیار رو پول و قیافه بزاره چون جفتش یه مدت کوتاه جذ ...

سنتی ازدواج میکنن تو خانواده رسم اینه

سنشم جوری نیست که بخواد صبر کنه 

تحت فشار خانوادس 

تا الان خیلی خواستگار رد کرده  به بهونه های مختلف ولی دیگه نمیتونه بهونه بیاره

والا خوشگلی فقط به درد فرزند خوشگل آوری میخوره😅😅😅 پول نداشته باشی غم و‌غصه ی بی پولی خوشگلی ...

این مورد رو به چشم دیدم... یکی از اشناهای ما با یه پسری نامزد کرد که پسره خیلی خوشگل بود. مو مشکی پوست تقریبا سبزه چشم سبز.. شکل مدلا بود فقط پول نداشت بنده خدا رو بعد یه مدت زیر فشار و سنگینی زندگی دیدم اصلا 180 درجه عوض شده بود.... در نهایت هم از اشنای ما جدا شد

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
وا این بچگانه ترین مدل ازدواجه انتخاب بر اساس چهره یا پول!!!! دقیقا دست گذاشته رو احمقانه ترین نوع ...

عزیز دیگه سنش داره میگذره تک فرزنده و مجبوره که ازدواج کنه پدرومادرشم پیر بشن دیگه سرپناهی نداره باید زندگی تشکیل بده تا الانم کلی خواستگار رد کرده ولی الان دیگه واقعا خانوادش نمیذان اگه خدای ناکرده خانوادش نباشن اون دختر چیکار میکنه؟اونم که خیلی وابستس

[QUOTE=287123290]اولی رو امکان دزدیده شدنش زیاده دومی ک پولداره بهتره[/QUOTE  تو  همون خو ...

خب این خیلی بده

تمام عمرشو باید بترسه

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂
من باشم دومی،باز خودش ببینه چی میخواد،ولی اگه دومی به دلش میشینه بهتره،مرد خوشگل ناز وادا داره

دومی خوبه زیاد تو چشمم نیست خودش میگه میترسم اولی بخواد از قیافش سو استفاده کنه و دنبال دخترای دیگه باشه

هرکی باشه نه نمیگه بهش

یقینا پولداره بهتره قیافه نون آب نمیشه بعدم پسرای خوش لباس معمولا خیلی دوست دختر و معشوقه تو گذشتشون ...

دقیقا همینه خودشو نمیگیره اتفاقا دختره خیلی اخلاقش زنندس با اینکه اقوام منه ولی من اون پسره رو بیشتر تایید میکنم