2821
2789
عنوان

یه سوال

87 بازدید | 17 پست

احساس بدی دارم‌ از خودم  از قیافم هیکلم  رفتارم‌ 

وقتی با بقیه وقت میگذرونم یه ساعت بعدش احساس افسردگی و غم میگیرم 

همش نگرانم  بقیه راجبم چی فکر میکنن

وقتی یه عکسی از خودم یجا میذارم  خجالت  میکشم‌ کسی ببینتش‌ حتی‌ سریع پاکش میکنم‌ 

خسته شدم واقعا‌ شماهم‌ اینجوری هستین علتش چیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خودتو دوست داشته باش  نگران قضاوت بقیه نباش چون اونا هم درواقع دارن ب این فکر میکنن که شما و بقیه چ فکری در موردشون می‌کنید   و اصلا ب شما فکر نمیکنن   پادکست های صلح درون رو گوش بده اوکی میشی ب سرعت 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

اره دوروز بعدش اوکیم بعد دوباره کافیه یه اتفاق کوچیکی بیفته‌ دوباره این حسا میاد سراغم

معمولا خودت رو با بقیه مقایسه میکنی؟

یا کسایی که اطرافتن عادت دارن ازت ایراد بگیرن؟

فانوسم‌را‌دور‌انداخته‌ام‌دیگر‌دور‌دست‌هارا‌بهتر‌می‌بینم-!
معمولا خودت رو با بقیه مقایسه میکنی؟ یا کسایی که اطرافتن عادت دارن ازت ایراد بگیرن؟

مثلا‌ اگه با جمعی برم  بیرون‌ و همه تو اون‌ جمع از یه نفر تعریف کنن  همش(ظاهر رفتارو...) من‌ حالم ی جوری میشه 

اره شده یه جوری بگن بهم  که فلانی ازت بهتره

مثلا‌ اگه با جمعی برم  بیرون‌ و همه تو اون‌ جمع از یه نفر تعریف کنن  همش(ظاهر رفتارو...) م ...

خب شاید یک اتفاقی در گذشتت بوده که مثلا بهت گفتن تیپت خوب نیست و این روت مونده

و فکر کنم این مشکل از قیافت نیست از دورن خودته و باید خودت حلش کنی مثلا با خوندن کتاب هایی مثلِ(کتابِ دخترانی که از بیشه میروییند یا دختر جان خوت باش) شاید بتونه بهت کمک کنه یا بری کلاس های اعتماد به نفس

فقط ی چیزی 

از ی چیزی در ظاهرت راضی نیستی یا نه همه اوکیه؟

خب شاید یک اتفاقی در گذشتت بوده که مثلا بهت گفتن تیپت خوب نیست و این روت مونده و فکر کنم این مشکل ا ...

وقتی تنهام‌ از خودم‌ راضیم‌ و مشکلی با خودم ندارم ولی  وقتی تو جمع باشم‌ حس بدی میگیرم مثلا حتی شده یه حرفی زدم بعد‌ تو دلم گفتم‌ حرف نزنی میمیری هیچی‌ نگو‌

وقتی تنهام‌ از خودم‌ راضیم‌ و مشکلی با خودم ندارم ولی  وقتی تو جمع باشم‌ حس بدی میگیرم مثلا حتی ...

عدم اعتماد به نفس

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز