2777
2789
عنوان

..چه شب دلگیری☹️💔

| مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 89 پست
ما نیز هم دلگیریم....

تمـامِ شهر؛ به تعبیرِ خواب، سرگرمند

کسی معبرِ بیداریِ من؛ امّا نیست🌱

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تخصصی نهج البلاغه🥲

موفق باشی فکر کردم شاید ادبیاتی💚

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
غافل دادیم دل به دستت ما را یاد و تو را فراموش       «غنی کشمیری» تو یه کلیپی ا ...

🥺

از خود خبرم نیست شب و روز ولیکن

دارم خبر از تو که ز من بی خبری تو...

🌱سر عاشق شدنم لطف طبیبانه توست؛                       🌱ورنه عشق تو کجا این دل بیمار کجا....                     (حسین ع ❤)             
موفق باشی فکر کردم شاید ادبیاتی💚

خیلی ممنونم😇وهمچنین🌸

چنان خیال رُخت نقش بسته در دل من که خود برفتی و نقشت نمی‌رود جایی #ضیائی_فارسی

باز آشوبگرِ خاطر شیدا شده ای...؛

تیر و کمان عشق را هَر که ندیده، گو ببین پشت خمیده مرا، قد کشیدهٔ تو را... #فروغی

بسی سنگین💔

دل وفا، بلبل نوا، واعظ فسون‌، عاشق جنون هرکسی در خوردِ همت پیشه پیدا می‌کند #بیدل_دهلوی

آیینه هم کدر شود از همنشینی ام

یعنی که در بساط دلم غیر آه نیست...

دنبال کرد خیلِ غمت اهل درد را من ناتوان‌تر از همه بودم؛ مرا گرفت! #بابافغانی_شیرازی

داستانم‌ را به‌ مجنون‌ گفتم‌ و با خنده‌ گفت:

این‌ همه‌ دیوانگی‌ را از کجا آورده‌ای؟!