بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه ربط به قیافه داره نه خواستگار معیار خودکشیتون قیافه معمولی و نداشتن خواستگاره؟هعییی خدا
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
نه واقعا فکر میکنم به هیچ جاشون نباشه زیاد مهم نباشه براشون
به فرض که براشون مهم نیست اصلا دختر خوب حیف جوونیت نیست آخه؟ این فکرا رو از سرت بیرون کن برو با یه مشاور صحبت کن من مطمئنم زندگی تو هنوز به آخر خط نرسیده
اومدو با این خودکشی نمرد و زمین گیر شد اونوقت خودش بیشتر از همه اذیت میشه
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
تا الان من و تو این بودیم یه روزی میتونیم خجالتی و کم رو و...نباشیم
ولی اگه بمیری هیچوقت اون روز نمیرسه
لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست میلرزد روحم از سرمای تنهایی میخزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمیبخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینهام صحرای نومیدیست خستهام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
چیزی ک من فهمیدم زندگی یه چیز مزخرف ه چه باشیم چه نباشیم کسی آزار نمیبینه هر کس تو زند ...
ایشون وقتی در شرف خودکشی هستن حتی یه درصد هم راست باشه با این حرفتون بیشتر میرن سمتش نسبت به کامنتای که میذارید مسئولید
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
خب این ک تو گفتی شرایط خیلی هاست... بعدم مگه ازدواج به خوشگلی؟ به قسمته. قسمتم دست خداست... یا حالا درسته یکی خوشگل باشه خوبه ولی آیا عزت و محبت بقیه نسبت ب اون ب خوشگلی برمیگرده تاثیری تو زندگیش داشته باشه یا به رفتار خودش و البته اینکه خدا محبتش رو بندازه دل بقیه؟