عزیزم من دخترم سبزع و لاغره موهاش کم پشته ولی عزیز دلمه جونمه.تو رو خدا از این حرفا نزن بچها تمام جون و دارایی پدر مادرشونن.تو خیلیم عزیزی چشامو پر اشک کردی با حرفت.خاستگار هیچ اهمیتی نداره. فقط بفکر پیشرفت و موفقیتت باش بهترین آینده نصیبت میشه بهترین خاستگارا
خنده داره برام کم بودن خواستگار معضله براتون وقتت رو بذار رو خودت نه خودکشی و ازدواج و خواستگار رو اینکه ارتباط اجتماعی داشته باشی کار کن به خودت برس
حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید
من ندیده و نشناخته میگم که تو ارزشمندی استقلال مالی داری کار میکنی چی بهتر از این... شوهر میخوای چکار آخه ۸۱ درصد اونایی که ازدواج می کنن پشیمونن. چهره ات هم مطمئنا جذابیت خاص خودش رو داره. جوووون هم که هستی
نمیشه بابا من هیچ پدرمادری که فرزندشونو از دست دادن ندیدم که با یه حرف یه صحنه یاد بچشون میفتن و اشک از چشماشون میاد .خلوتشون که بماند چقدر پر غصه ست.شما بچه ندارید من مطمعنم