2777
2789

چقددددد قلبم گرفت از تاپیکت 

مشخصه خانوادت ناراحتت کردن و بخاطر کم بودن خواستگارت زخم زبون میزنن ولی تو رو به قرآن قسمت میدم دیگ اینجوری فک نکن راجب خودت 

خدا قهرش میگیره 

چقد خدا ناراحت شده چون خیلی دوست داره 

حیف شما بخدا 

حیف جون شما 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من دخترم سبزع و لاغره موهاش کم پشته ولی عزیز دلمه جونمه.تو رو خدا از این حرفا نزن بچها تمام جون و دارایی پدر مادرشونن.تو خیلیم عزیزی چشامو پر اشک کردی با حرفت.خاستگار هیچ اهمیتی نداره. فقط بفکر پیشرفت و موفقیتت باش بهترین آینده نصیبت میشه بهترین خاستگارا

نه واقعا فکر میکنم به هیچ جاشون نباشه زیاد مهم نباشه براشون

خیلی مهمه من نه تنها فک نمی کردم بابام دوسم داشته باشه فک می کردم از من بدشم میاد 

اما فهمیدم عاشقمه چون دخترشم 

بعد خود کشی گناه کبیره است تا ابد بدترین عذاب ها رو باید تحمل کنی 

باورت نمیشه برو زندگی پس از زندگی رو ببین

خنده داره برام کم بودن خواستگار معضله براتون وقتت رو بذار رو خودت نه خودکشی و ازدواج و خواستگار رو اینکه ارتباط اجتماعی داشته باشی کار کن به خودت برس 

حتی اثر انگشت هر انگشتتون باهم متفاوته پس لطفاً نپرسید فلان قوم خوبن یا بد اینطورن یا اونطور تجربه شما میتونه سازنده یا مخرب باشه پس لطفاً تو چیزای که به یک نفر آدم بلکه به هزاران آدم با هزاران شخصیت متفاوت مرتبطه از تجربه شخصیتون استفاده نکنید 

من ندیده و نشناخته میگم که تو ارزشمندی استقلال مالی داری کار میکنی چی بهتر از این... شوهر میخوای چکار آخه ۸۱ درصد اونایی که ازدواج می کنن پشیمونن. چهره ات هم مطمئنا جذابیت خاص خودش رو داره. جوووون هم که هستی

ولی بعد ی مدت فراموش میشه

نمیشه بابا من هیچ پدرمادری که فرزندشونو از دست دادن ندیدم که با یه حرف یه صحنه یاد بچشون میفتن و اشک از چشماشون میاد .خلوتشون که بماند چقدر پر غصه ست.شما بچه ندارید من مطمعنم