2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نکنه با مادرشونم نباید ارتباط داشته باشن کلافگی چیه دیگه

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))

نمیدونم خوبه یا بد

به نظر خودم خوبه

اما رابطه همسرم با مادرش خییییلی کمه احترام میذاره نه اینکه بد باشه

اما خب خیلی صمیمی نیستن در حد اینکه دو هفته ای یه بار بریم خونشون یه مهمونی چن ساعته بدون صمیمی شدن بیش از حد وبعدم برگردیم😁

زنگ میزنه گاهی میره بیرون میحرفن ، تازه شوهرم الان خونه مادرش یه شهر دیگه منم با خودش قهر کردم با مادره ک مشکل ندارم ، 

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁

ارتباطش طوریه ک زیاد باهاش صمیمی نیست یعنی خودش زیاد به بچه هاش محبت نمیکنه ک جذب مامانشون بشن عادیه باهاش صمیمی نیست 

اینم بگم وقت شوخی اینا همه با هم می‌خندیم شوخی مامانش می‌کنه 

با مامانش هم راحت باشه هم مشکلی نی چون مامانشه

ارتباط چقدر منطقیه به نظر شما

هرروز حرف بزنن هفته ای یبار دوبار همو ببینند ، تنهایی درگوشی حرف بزنن ،

چشمانت جای دگر بود و غمت کنج دلِ مـا...  من آن دیوانه ی دیروزم امٓا بُـردبار..  کاربری دست۲نفره یه خانوم خونه و یه دخترِ خونه😁