2777
2789
چرا میده. برام مهم بود ولی یاد گرفتم انقد بچه نباشم. انقد خودمو دست کم نگیرم. و انقدر انحصار طلب ...

با این  چند نقشی که شما میفرمایید چقدر فرصت میکنه برا شما وقت بذاره در روز

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی حس نمیکنید زیاد تو زندگیتون حضور دارن؟یا اینکه شوهرتون تمایلش به اونا بیشتر از شماس

نه نه اصلا اینطور نیست،مادرش حتی یکبارم دخالت یا نظر بی جا نداده،خونشونم خیلی دوره به ما شاید ۶ ماه یکبار بیاد خونمون و سنشم بالاست،شوهرمم اصلا طوری نیس که مسائل خونمونو بره بگه بهش یا بچه ننه باشه،منم همیشه احترامشو خیلی نگه داشتم و بخاطر همینم پیششون خیلی احترام دارم منم

با اینکه به مامانشم توجه داره ولی حالا من حس میکنم شوهرم هوای من و مامانمو خیلی بیشتر از مامان خودش داره

مثلا هربار که حرف مسافرت میشه میگه با مامانت بریم فلان جا(بابا ندارم)تا حالا نگفته با مامان یا خونواده خودش بریم

یا مثلا ماشین مامانم خراب شه شوهرم دو سوته براش میبره درست میکنه،یا برای خونه خودمون یه چیز بخره برای مامانمم میخره

توجهش به منم که خب معلومه چطوری میشه دیگه

واقعا برا چی باید با رابطش با مادرش مشکل داشته باشم😂

نه نه اصلا اینطور نیست،مادرش حتی یکبارم دخالت یا نظر بی جا نداده،خونشونم خیلی دوره به ما شاید ۶ ماه ...

اینطوری نبودم ولی جدیدا احساس میکنم افسار زندگیم داره از دستم خارج میشه

اینطوری نبودم ولی جدیدا احساس میکنم افسار زندگیم داره از دستم خارج میشه

مشکل ما خانوما سیاسته،شمام یکم با سیاست بیشتری رفتار کن بنظرم کمتر اذیت شی

واقعا کمتر کسی رو دیدم که مادرشوهرشو واقعا دوست داشته باشه،ولی باید بدونی باهاش چطوری رفتار کنی

مادرشوهر من با اینکه بدی ندیدم ازش ولی خب پیش اومده که حرفی بزنه که برام خوش نیاد ولی گفتم بی خیال بابا پیره دیگه یا حالا بگه یا نگه چه فرقی میکنه

احترامشو نگه داشتم که همسرمم احترام مادر منو نگه داره،حتی مادرشوهرم پاش در رفته بود از دکتر اومد خونه ی ما شوهرم خواست پاشو با عسل ببنده گرفتم گفتم بده خودم میبندم(بیشتر ترسیدم عسلو بماله به رختخواب کثافت کاری شه)گرفتم خودم بستم به پاش،مادرشوهرم انقدددد دعام کرد شوهرمم با لبخند داشت نگام میکرد بعد که رفتم اشپزخونه اومد بغلم کرد کللللی تشکر کرد

همین یه کار به قدری به چشمشون اومد،خب صد در صد همچین شرایطی برای مادر خودمم پیش بیاد شوهرم همه کار میکنه دیگه

سعی میکنم اینطوری روابطو خوب نگه دارم 

وقتی باهاشون خوب باشی انواع و اقسام توقع رو  ازت پیدا میکنن

دشمنم نمیتونی باشی 

اگه حد و اندازه روابط حفظ بشه مشکلی پیش نمیاد 

تو نمیتونی رابطه همسرتو با خانوادش قطع کنی 

عرق نعنا از خانواده همون عرق هاست ولی اونا رفتن پی رفیق بازی این نشست پای درس و مشقش متخصص معده شده 🙂😁 من برعکس بقیه وقتی لایک میکنی کیف میکنم )))))))
با این  چند نقشی که شما میفرمایید چقدر فرصت میکنه برا شما وقت بذاره در روز

شاید حتی روزانه نباشه. مثلاً هفته ای دو سه ساعت.

ولی خب وقتی سرکار میره، داره در واقع برا من و بچه مون وقت می‌ذاره دیگه. پس خیلی بیشتر از این حرفاس. چون به هرحال مادر پدرش نون خورش نیستن. فوقش در حد هدیه گاهی