2777
2789
عنوان

دلم میخواد

76 بازدید | 10 پست

دلم میخواد تو یه روستای خنک و جنگلی تو شمال زندگی کنم صبحا برم مدرسه درس بدم عصرا برم جنگل پیاده روی و تمشک بچینم، یهویی یه خرگوش یا سنجاب یا گربه جنگلی از ازسر بوته بپره منو بترسونه بعدش من بدونم بی خطره بخندم  بعد که تاریک شد با صدای حیوونای وحشی تو دلم خالی شه و برگردم تو کلبه م 

من غروب همه آفاق جهانم تو چرا اخترِ شامم نشدی؟ 💔

تصورش کردم چقدر قشنگگگگ بووود

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دل منم خیلی چیزا میخواد خب  

با منی ک بخاطر شوخی سیزده بدر تعلیق شدم حرف از تعلیق نزن ک دلم میگیره  ما ک میدونیم از بس دروغ بافتی میگی کاربریم دست ۵ نفره ولی ماهم بخاطر این اومدیم این سایت ک دروغ بشنویم و قوه تخیلمون بره بالا حلالت داداش  اگ بحث کردیمو دیگ ریپ نزدم بدون حیف دونستم واسه ت انگشتای نازنینم تایپ کنن
تصورش کردم تو ذهنم عالی بود 

آره خیلی باحاله دلم میخواد واقعا انتقالی بگیرم بیام شمال من که به هیچکی دلبستگی ندارم ولی یه خانواده که فقط تو شناسنامه خانواده هستن مزاحمن  

کاش واقعیت بود    

میتونه واقعی بشه 

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

خیال پردازیه خیلی قشنگی بود خوشم اومد منم دوست داشتم یه کلبه داشتم کنار دریا تنها تنها درحالیکه باد داره صورتمو نوازش میکنه درحالیکه کنار دریا نشستم به هیچی فک نکنم نه به یه دیقه بعدم نه به یه دیقه قبلم به هیچی فک نکنم واقعا کجاست جایه رسیدن و پهن کردن یک فرش و بیخیال نشستن کجاست ؟؟؟؟!!!!

خدایا ناامید کردی اونیکه با امید صدات کرد 🖤
خیال پردازیه خیلی قشنگی بود خوشم اومد منم دوست داشتم یه کلبه داشتم کنار دریا تنها تنها درحالیکه باد ...

من این رویا را خیلی وقته دارم کاش میتونستم کاش...