2777
2789
عنوان

شوهر احمقم..

1058 بازدید | 36 پست

رفتم حموم فردا عیدمهمیه واس ما...اونم با دخترم رف بیرون..میدونس حمووومم هییی زنگ زنگ..مادرش هم درررر میزد(تو یه ساختمونیم)..اصلا نفهمیدم چطوری خودمو شستم اومدم بیرون..

بعد ک اومد بهش گفتم چ خبره هی در هی زنگ..تو که میدونی حمومم..فک کردم چیزی شده یکم بحث کردیم..رف گذاش کف دس مادرش ک این میگه چرا در میزنین😐الانم قهر کرده نمیدونم چیکار کنم دلم نمیخاد فردا قهر باشیم😏

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

بزار هروقت رفت حموم هی شیر آب باز کن قندیل ببنده🤣🤣

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

محلش نذار عیده که عیده حالافردا مثلا میخواست چیکارکنه که دیگه نمیکنه

خیلی صبوری توحموم هم دربزنن هم زنگ جیغ نزدی سرشون

خدایاتکیه داده ام به آسمانی که تو روی ابرهایش نشسته ای♥

امروزو صبر کن خوب تا کن باهاش 

فردا رو بزار حالت خوب باشه

بعد فردا شب ک عید تموم شد از دماغش بیرون بیار هرچب از دهنت میاد بهش بگو

°هرچه در فهم تو آید ، آن بود مفهوم تو°

ولش کن قهر باش محلش نده تا دفعه دیگ چیزی شد سریع نرسونه گوش مادرش 

وایییی اینقددددد بدممممم میااااد از این حرکت

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

حموم رفتنی کلید بده بهش

یا گوشیتو ببر با خودت اومد زنگ بزنه به گوشیت

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔