2777
2789
عنوان

شوهر احمقم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1059 بازدید | 36 پست
عزیزم منم اهوازیم همین الان از حموم اومدم بیرون😅برا عید

شوهرم دقیقه های حموم رفتنمو میشماره..از صب تا شب اندازه ی کلفت کار کن..یه ساعت حق ندارم برا خودم وقت بزارم🙄

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
کلید داره عزیزم..خبر مرگش میخواد آمار بگیره ببینه چقد طول میکشه حمومم😐

حالا من همسرم طفلی کاری ندارن بهم ،بچه ها دم به دقیقه در حموم میان ،مامان کی میای کی میای ،سر همین چیزا ،من راه حلی که به کار گرفتم این بود چون بچه هام وقتی میخوابن ،خوابشون‌سنگینه ،من وقتی می‌خوام حموم برم میذارم بعد نماز صبح ،یا اول که میخوابن ،اینطوری اگه تو هم بری حموم خیالت راحته کسی نیست به پر وپات بپیچه ،یا کسی بیاد دم در 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

شوهرم دقیقه های حموم رفتنمو میشماره..از صب تا شب اندازه ی کلفت کار کن..یه ساعت حق ندارم برا خودم وقت ...

مردا همه همینن 

شوهرم واسه هر کار قهر میکنه مثل بچه ها 

منم دیگه نسبت بهش سرد شدم برام مهم نیست اصلا 

درخواست دوستی 🚫  گفتند ایام جوانی چه قشنگ است! غم هاو شب و شاپرکش قسمت ما شد...
مردا همه همینن  شوهرم واسه هر کار قهر میکنه مثل بچه ها  منم دیگه نسبت بهش سرد شدم برام م ...

منم برام مهم نیس ولی بدم میاد تو مناسبتا همیشه قهریم..

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop

فقط زمان تاپیک

۰۲:۰۲ ، ۱۴۰۲/۰۲/۰۲

کاربر آقا ؛ چقدر به سمت مقصدت قدم برداشتی؟ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌         إِنَّهُمْ يَرَوْنَهُ بَعِيداً وَ نَرَاهُ قَرِيباً                                                    ‌