2777
2789
عنوان

به مادر شوهر بقیه حسودیم میشه😂😑

695 بازدید | 23 پست

واقعا به دخترایی که مادرشوهر عاقل و خوب دارن حسودیم میشه

بعد یه عده بدشانسم مثل من یه عقده ای گیرشون میاد:( 

دلم میخاست مادر شوهر منم با من خوب رفتار میکرد، حداقل یکبار عکسای عقدمو نگاه میکرد، برای نگه داشتنم تلاش میکرد( چون چندباری بهم گفته برو، یا گفته واس پسرم دختر زیاده) ، باهام رقابت نمیکرد، تو هرمراسمی دعوا راه نمینداخت، وقتی میرم خونشون حداقل یکبار برامون تدارکات داشت و حداقل یه ابگوشت ساده درست میکرد...

مادرشوهر دوستم وقتی عروسش خونش میره کلی تحولیش میره، کلی قربون صدقش میره و خوشحاله از اینکه پسرش دوماد شده، حتی عکس اینارو پروفایلش گذاشته و یه عکس از عروس و پسرش رو دیوار خونش داره

نمیدونم این کارای مادرشوهر من از سادگی و نفهمی بیش از حده یا آدم بدجنسیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای بابا ما بعد هشت ماه رفتیم خونه مادرشوهر همون شب اول ی دعوایی با شوهرم درست کرد شبانه زدیم بیرون همش به خاطر اینکه حوصله مهمون داری ندارع چند بارم گفته خودش ما هم از ی شهر دیگه میریم سختشع تحمل کنه حتی یکی دو روز 

منم خیلی غصه میخورم مامانم اینقدر خوشحاله وقتی داداشم با زناشون میان همش در حال تدارکاته

خدارو شکر مادر شوهر من چون خیلی سختی کشیده تو زندگیش 

مادر شوهرش یه آدم نفرت انگیز بوده 

منو خیلی دوست داره میگه نمی‌خوام کسی سختیایی ك من کشیدم بکشه چون خیلی بده 

مغزهایی آلوده از افکار پوچ ...🖤

من که مادر شوهرم خالمه ولی دشمن درجه یک منه با خواهر شوهرام چی بگم حدایل شما بیگانس ،من چی ،حتی به عکس تو اتاق خواب منو شوهرمم رحم نکرد به شوهرم گفت برش داره دلیل بی ابرویه ،و شوهرم عکسمونو سر به نیست کرده

واقعا اون مادرشوهرایی که عروس خوب دارن ولی قدرشو نمیدونن انشالله برن جهنم 

بقران من خوبم واسش اون خیلی بده فک کن براش جارو برقی گرفتم جلو خودم میگه اینو نیازید صداش سرمو می‌بره اصلا هم باهاش جارو نمیکنه