2777
2789
عنوان

شروع رژیم😊

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 62 پست
بعد کاهش وزنات چقدر وزن اضافه کردی؟هربار همشون برگشت داشته؟!

من پر خوری هام وحشتناکه

یعنی طوری ک واقعا حسمیکنم معدم داره میترکه

وگرنه اگه عادی بخورم اصلا اضافه نمیکنم

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر اضافه وزن داری

هفت هشت کیلو 

۶۸بودم حالا نمی‌دونم 

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
سلام  بیا با هم رژیم بگیریم منم از فردا رژیممو شروع می کنم  وزنم 78 کیلو می خوام بشم 56 ...

بگیریم

چه رژیمی میگیری؟

اگه پایه ای تاپیک و سیو کن و هر روز بیا اینجا بگو چه کردی

گروه 💜 شروع رژیم 2/2/10 😊 وزن شروع 87 ... هدف اول 74... هدف نهایی 65.... وزن فعلی 79
و منی ک ۱۷۳ قدمه و ۹۰ کیلو ام 🙃🤦🏻‍♀️

تقریبا اندازه هم اضافه وزن داریم

اگه دوست داشتی سیو کن هر روز بیا با هم گپ بزنیم و ...

هفت هشت کیلو  ۶۸بودم حالا نمی‌دونم

خیلی راحت میتونی کم کنی

اول انتخاب کن با چه رژیمی میخوای پیش بری

بگیریم چه رژیمی میگیری؟ اگه پایه ای تاپیک و سیو کن و هر روز بیا اینجا بگو چه کردی

...... 

باشه هر وقت بیام نی نی سایت اگه یادم بود میام

فعلا برنامه ای ندارم رژیم تو چجوریه؟ 

آدم ها به آرزوهایشان نمی رسند بلکه به اهدافشان میرسند...
من پر خوری هام وحشتناکه یعنی طوری ک واقعا حسمیکنم معدم داره میترکه وگرنه اگه عادی بخورم اصلا اضافه ...

خب تو وقتی اینهمه وزن کم میکنی چرا دنبال دلیل پرخوریت نمیری اینجوری که خودت رو داغون میکنی منم یه کاهش وزن تقریبا ۳۰کیلویی داشتم که بعد بارداری و زایمان ۱۳کیلوش برگشت 

خیلی راحت میتونی کم کنی اول انتخاب کن با چه رژیمی میخوای پیش بری

سر از رژیم در نمیارم چطور انتخاب کنم

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
......  باشه هر وقت بیام نی نی سایت اگه یادم بود میام فعلا برنامه ای ندارم رژیم تو چجوریه؟&nb ...

کالری شماری میکنم  بدنم  قویه میتونم روزانه با ۵۰۰ کالری سر کنم  هر روز ۱ الا ۳ ساعتم پیاده روی میکنم نون و برنجم نمیخورم فقط گیاهی

سر از رژیم در نمیارم چطور انتخاب کنم

چند سالته عزیزم

تقریبا پایه همه رژیما یکیه

من خیلی رژیم های مختلف و تست کردم

برای شروع کالری شماری خوبه ولی یکم باید زمان بذاری و همه چی و وزن کنی و کالریشو پیدا کنی

اگه اهل ورزشی باشگاه خیلی خوبه و گرفتن رژیم باشگاهی هم خب من چون اونو بلدم میتونم کمکت کنم

قد و وزن دقیقتو بگو راهنمایت کنم

......  باشه هر وقت بیام نی نی سایت اگه یادم بود میام فعلا برنامه ای ندارم رژیم تو چجوریه؟&nb ...

من میخوام با کالری شماری پیش برم

چون این روزا مهمون داریم و مجبورم همه چی بخورم