2789
عنوان

ام وی امx33

12556 بازدید | 39 پست

بچه ها میدونید که ماشین های چیتی فقط،ظاهر دارن کیفیت و فنی و ایمنی ضعیف

حالا حاضرید ماشینی مثل ال نود که فنی و استحکامش خیلی بهتر از ام وی ام یا جک هست رو فقط بخاطر خواسته ی بچه ها و ظاهر با این ماشین های چینی عوض کنید؟

از نظر اونایی که کارشناس فنی هستن این کار درست نیست

شما چی؟

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه... ال نود بهتره

از من به تو نصیحت نذار زندگیت تو چشم بیاد 

زخم خوردم که میگم

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  

سلام

اولا ماشین ال نود فقط فنیش خوبع و اصلا آپشن نداره

دوما ایکس ۳۳ شاسی بلنده(البته نه اونجوری شاسی) و باز ی آپشنی داره

سوما ماشینای چینی کجاشون بده؟

ما ام وی ام داریم خیلیییییی خوبع

تازه ماشینای جدید ام وی ام هم اومده مثل چری تیگو ۸ پرو یا آریزو ۶ پرو هم ظاهر خوبی دارن، هم فنی خوب، و هم ظاهر عالی

من جای شما بودم عوض میکردم

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)
ماشین چینی فقط اسمش ماشین چینیه ها وگرنه خیلی کیفیتش بهتر شده

نه عزیزم همه ی اونایی که تو کار ماشینن میگن . بازار دست دومش هم به همین دلیل ضعیغه کسی راحت نمیخره

من الان جکs5دارم

قبلا۲۰۶ داشتم

فنیش خوبه واقعا خیلی اپشنایی که داره ماشین ایرانی نداره خب

ولی اینو در نظر بگیر هزینه نگهداری ماشین چینی از ماشین ایرانی خیلی بیشتره

اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!
نه... ال نود بهتره از من به تو نصیحت نذار زندگیت تو چشم بیاد  زخم خوردم که میگم

خودمم موافقم

ولی بچه هام. مخصوصا دخترم واقعا با حسرت به این ا نگاه میکنه.نمیفهمه اونا هیچ کیفیتی هم ندارن

ما یه برلیانس گرفتیم

قبلش  هم x33  داشتیم که به برادرم فروختیم

از لحاظ فنی هیچ مشکلی ندارن بعد از کلی تحقیق گرفتیم و راضی هستیم

ماشینهای خوبی هستن نسبت به ماشینهای داخلی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
خودمم موافقم ولی بچه هام. مخصوصا دخترم واقعا با حسرت به این ا نگاه میکنه.نمیفهمه اونا هیچ کیفیتی هم ...

بذار نگاه کنه

آدم مگه به هر چی میخواد باید برسه..‌ اینو گرفتی دو روز دیگه به بی او و با حسرت نگاه میکنه...

زندگیتو بکن

اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....  
من الان جکs5دارم قبلا۲۰۶ داشتم فنیش خوبه واقعا خیلی اپشنایی که داره ماشین ایرانی نداره خب ولی این ...

اپشن واقعا مهم نیست 

فنی موتور و استحکام بدنه مهم تره که چینی ها اکثرا بدنه بسیار

الان مثلا موتور همین ام وی تم ها یا جک ،s3 در حد همین ال نود ولی برای اون کابین و اون ابعاد ضعیغه

ما یه برلیانس گرفتیم قبلش  هم x33  داشتیم که به برادرم فروختیم از لحاظ فنی هیچ مشکلی ندا ...

پس چرا هرحا میریم ال نود بذاریم برا فروش یا تعویض با x33میگن نکنید 😔🤕

اپشن واقعا مهم نیست  فنی موتور و استحکام بدنه مهم تره که چینی ها اکثرا بدنه بسیار الان مثلا م ...

توربو بخر

ولی در کل ماشین چینی از ایرانی خیلی بهتره

از همه لحاظ

اگر فقیر بدنیا آمدی مقصر نیستی اما اگر فقیر به دنیا آوردی مقصری!!